Affordable Watches 手錶討論區 (2)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
上網大量圖片可以睇
Type A最原汁原味係佢
手工錢值返係度,當然唔可以同IWC比
雖然Laco平d,但普遍用家都話有差距
最後仍然果句,等到11月尾睇下今年Christmas Sales點先
可能有得平少少呢
Oris出左呢隻新 立眼有d似ham仔個隻 但個扣好型

https://www.oris.ch/en/collection/big-crown-propilot
唉,冇晒平雞了
咁好㗎咩
好多好嘢玩㗎
https://youtu.be/KD57YZcuQo4
睇完好想配條錶帶比我隻pointer date
唔知幾多mm
買過陣冇諗咁多 甚至呢個係咩牌子我到依家都唔清楚
下次再買時會參考下各位巴打意見
我話要考慮下佢就話可以落10% deposit hold起隻錶
我見冇蝕底咪落囉
反正paypal俾,有咩事都有買家保障
我都覺得隻色好靚
呢隻都幾好,或者會再平啲?
不過已經太多藍面

無咁多新錶可以post 了
sor sor 原來仲貴過 gnomon 咁一定可以再平
想問下呢隻今時今日可以點入手,好想買
chrono24, 日本錶舖

我係日本入手
L 面跟唔跟得

當然得啦! 巴打條帶係 af0210 訂?
係,跟車太貼,開頭係 16mm,點知轉頭話咁快出 18mm
呢個真
要整假不如整少少色水放上Ks 可以賣得仲貴啲
其實兩隻係咪都只能ch24
唔係呀 L 面易買好多,timefactors 隔一排會 restock
加個小秒針,轉銅製得唔得?

不過應該過2皮...
https://vertex-watches.com/collections/the-m100-series/products/the-bronze-75
oh …. L 面係18mm ?

關於af0210 有個少comment share ….. 你一定要係佢kickstarter 時order …. 咁會ship from australia…. 之後order 會ship from china …… A/B 比較過同一條,好唔同的!
L 面係 18mm
我係 ks order,但都係 ship from chi-na
ooooooo really ?

我買過3次ks order 都係ship from australia …. 可能只係我好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞