[正版凌凌漆] 007:生死有時 討論區 30/9上映

1001 回覆
57 Like 13 Dislike
半年
有小小想換600級
咪係, 十幾分鐘就無
好感動都好傷感
007香左
變左女力架
黑妹個啤梨形身材
古巴妹》女主
廢老無分國界
唔識欣賞有血有肉鐵漢柔情嘅James Bond
佢地眼中James Bond只可以係公式化 無敵 萬能 冇弱點 不死身
James Bond揸嗰架係Toyota
追佢嗰啲先係Range Rover

可能Toyota廣告費畀得多過Range Rover
Grace Jones當年好紅,梅艷芳好多造型都抄佢。A view to a kill 做大反派嘅殺手兼情人,最後改邪歸正幫James Bond仲自我犧牲死得壯烈。
www.YouTube.com/watch?v=HTj8EoVNqhw
Book 邊度睇有?
同意,但第一女主真係得個樣
www.xvideos.com/video12270555/blue_is_the_warmest_color
Léa Seydoux 成名作La Vie d’Adèle,打真軍Lesbian,睇到扯晒旗
神探白朗全程坐喺度,動作戲都慳番
呢張相

前幾年去過倫敦旅行,走左去mi6 總部,想參觀下
但佢圍哂唔比人入,提議佢地開放部份區域比遊客參觀收入場費,同整個DG 版JB souvenir shop 有冇得諗?
黑寡婦老母宣示主權
黑寡婦 = 俄佬勢力

Daniel Craig’s 007 = 似足普京

想Spectre完,直情出晒口術話拍落去無意思
靚佬湯就唔洗講,佢異數嚟
話說DG係𢭃咗全年最高片酬去接Knives out 續集
google 完睇真先知係Toyota
事實DG又係值俾咁多錢

唔係因為佢007個朵
而係佢真係識得將導演嘅潛力發揮出嚟

San Mendas
0商業片經濟,係佢引薦嘅

David Fincher 拍龍紋身的女孩
Sony想搵第個導演開續集
佢講到明 唔係David Fincher唔會拍

Rian Johnson 拍Knives Out
打俾Craig同佢講六個星期後想即刻埋位拍
佢傾完個故仔即刻say yes
上集下半段埋尾埋得唔靚,fans唔夠喉,私心都想有個完整結局既
DG 臨尾百感交集close up 總結晒成個系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞