[正版凌凌漆] 007:生死有時 討論區 30/9上映

1001 回覆
57 Like 13 Dislike
咪9up la
其實好多位都講唔通
d 控制室求9其就入到?
boss平時咁多o靚 結局個時硬係要一個人現身單挑
bond中幾槍都無咩事繼續打

同埋就算真係中左隻毒 無得見母女 又點?
科技咁發達 日日facetime 都ok la
點都好過去死 佢講嘢個陣又要講到好似可以走到咁
一係你索性話中槍行都行唔到 一定要等死
結果有少少趕工
不過得罪講句
007都係睇個爽字
夠型夠爽就夠
睇完又唔洗睇咩分析又盛
無壓力

真心問有咩分別
同埋可能用多左時間演繹有家庭
角色心態上轉變
從又要威要型硬漢子
變到會下跪認低威變老竇
所以結果結局end得差dd
btw依加點解好似少左咁多戲係3D既?

舊時好似乜戲都格硬整到變3D收多D錢 依加好似冇晒
無咪好囉
3D根本完全無撚用,係得字幕3D,戴到隻眼辛苦咗個營幕仲要暗咗
請問 3D 電影係咪已經宣佈死亡
https://lih.kg/2656944
就係點解會冇晒? 舊時套套戲都3D屈鳩你錢
觀眾唔賣漲,揀返啲2D場或者直頭唔L睇,戲院咪要播返多啲2D戲

戲院睇戲又唔係必需品,有其他途徑睇戲,消費者選擇權大好多
印象中好似疫情之後冇晒?

早兩年endgame都仲好似好多
iTunes 有bundle offer
前一集個陣DC 本人都講過唔想拍落去,佢老婆直頭屌鬼,話唔比老公拍
而且Knives out 拍文戲人工都高過007仲打到傷晒

咁James bond 個墓埋係Lynd 隔離都係一個交代
咁公平講句,唔係拍007 彈起左又點會有拍 knives out 機會 等於 jr robert downey 賤價拍 ironman 1 同樣道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞