[正版凌凌漆] 007:生死有時 討論區 30/9上映

1001 回覆
57 Like 13 Dislike
前面剪得有啲散,不過冇冷場
隔左太耐。諗左陣先記得 Eva green

不過007 永遠無失望
其實佢個墓碑爆炸,係咪即是死無全屍
我知佢咩原理 唔係唔明
係因為我睇左支野有埋佢個女dna
字幕真係好快 睇唔切
如果有埋 007中左本身都會死
無就梗係只係做載體喇
Skyfall係繼續M未竟之志 繼續做007

No time to die就接受自己time to die
imax睇得過?
1. 你自己評依套戲係 Netflix 水平,唔值入戲院睇
我答你佢既Budget 反映到佢高過一般Netflix 出品水平,例如有:特枝 片車 Imax 拍攝 等等

依套野本來就係針對戲院體驗而拍,如果唔係上年上咗Streaming喇
我咪問你:你屋企電視睇唔睇到Imax 啊? 定係拎住部Macbook一路睇netflix一路噏柒

今時今日一套戲既院線可觀性,你唔係著眼佢特枝飛車,Imax拍攝,係評價佢劇情先?

2. 我無意踩低Netflix 出品,我話佢綠幕片係因為作品Target 係電視睇既話,佢根本唔需要洗咁多錢係視覺享受,當然Budget 都會更低

3億Budget,3個視帝級人馬,長達十五年既系列結局,Imax 拍攝,真人上陣打鬥,直人特枝片車,咁都係單純Netflix 水平,唔洗入場睇,真係無野好講

其實睇場戲幾十蚊,Imax百幾蚊,都仲諗值唔值得入場真係...
有冇人覺得Bond中毒後個百感交集樣,真係演技大爆發
冇睇之前會唔會唔明?
至少睇皇家賭場
Sean Connery 肯定第一
唔該巴打
之前特價58一集,見唔到呢個都買貴咗
本來套戲剪接 戲情跳得怪怪地
臨尾中毒先feel到dc真係要完
一定係由賭場睇返起 入戲d
有無人留意到開頭上火車分手個幕
Madeleine摸住個肚
Sean 唔講啦 Daniel~pierce~Roger>Dalton
個下係有D odd, 無啦啦模個肚, 後來隔左5年睇到個女仔, 又諗下只唔只4歲? 唔通係反派男角既?(007 綠咗? 算唔算?)後來真係佢既
影帝五年後先同女主重遇
06出個陣仲係中學雞
出選角個陣好多評論家都唔睇好
但學你地話齋依個版本先最有血肉
上兩代都好睇,但扮型居多
反派出得唔多 講佢點樣報仇寫得一般
反而上集spectre氣氛仲重d

尾段黑妹送人走 專登造果幕出黎夾硬d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞