[正版凌凌漆] 007:生死有時 討論區 30/9上映

1001 回覆
57 Like 13 Dislike
嚴格講唔算100% 買起
因為apple 有最終權利單方面抽起而消費者無得回水
不過$188 咁抵屌就唔洗考慮喇

利申 已買左4K 實體版
相信 非apple 撚可能無咁user friendly
我本身係apple 撚,所以就咁apple pay 就買到

我諗你應該首先create 個新itunes accout 先
btw, 無記錯租都每套$28
所以肯定係 $188 / 4套 買起佢抵好多
唔使考慮
鳩估你可能要click 一click 藍色當你睇左?
JB臨死同老婆過咗夜
會唔會係James Bond jr will be retrun?
佢好公平既,無分4K 定1080
有4K 就俾4K 你,反而亦然
如果本身1080, 將來remaster 做4k, 佢都會免費upgrade 俾你
如果唔係因為疫情延期
套戲嘅故事可能會俾人當係預言而上神枱
Now e 既畫質真係搞唔掂
apple 野真係 只要本身唔係用開就特別難用
但相反一入坑就真係阿婆都識用

我另一建議係你搵個 iphone 撚朋友,用佢部iphone 幫手開你個acc
以前係送1年apple tv, 最近改左新機只送3 個月
我想問個支雪茄 係咪真係雪茄
完場嗰吓好想拍掌敬呢位Janes Bond
Skyfall去到莊園真係敗筆
又黑 槍戰又唔夠好睇 喺冰湖打鬥都唔刺激
但個尾收得靚
Sky fall d畫面真係拍得好靚
最尾寫佢中毒個度有咩意思 佢選擇再去開防爆門已經100%走唔甩(導彈已經就到) 中唔中毒已經唔重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞