[正版凌凌漆] 007:生死有時 討論區 30/9上映

1001 回覆
57 Like 13 Dislike
今集好多都好正,個意大利城超靚,揸架經典 AM,跟住唱歌個片頭又正 …

唯一唔鐘意係最後 remy malik 求其放左條女,之後又無端端返轉頭怪怪地 …
因為DG 好多動作場景都係自己上陣,玩到傷晒,老婆唔比佢拍
其實死真係好好,完得靚
隨時又可以翻生,You only live twice 都玩過James Bond 假死。
即係好似女主傳俾James, James再殺阿哥
比Daniel Craig退出好過啦,都拍咗5集
2006拍到2020成十五六年
同意,戲外演員自己想完結,戲內都需要完結,依個尾係最靚,唔死既話又比人推返出嚟三年又三年
有冇人睇百老滙
屌佢老母條片lag左四五次
戲院播片lag既話好撚癲喎

好奇一問 咁多版本睇邊個好
中段拖節奏拖到訓著左
A view to a kill 拍得佢好型,搶戲過另一個Bond's girl
2d 4dx就得
3d onL9
仲有雪山堡嘅George Lazenby
2D夠晒啦
依集係夾鳩DG拍,無啦啦寫個女出嚟堆砌,但總算都幫Bond 了結咗lynd 個心結
剪接問題某程度上都係007啲風格,唔拖泥帶水,當然fans睇就過癮,非fans就唔太受落
導演係唔算差既,但拍埋Sam Mendes 就緊係未夠
say 定save ? 唔記得咗
佢唔係有憐憫之心wor
佢係話 ‘救咗女主之後 女主就同佢有關連 屬於佢’
同憐憫之心無關
佢知道007既能力 佢唔想007阻止佢
想make a deal 但又怕佢反口
所以囡囡可以帶走 女主帶唔走
佢目的係好典型既 成為新世界既神
點睇都唔算無腦吖 起碼佢無睇小 邦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞