[正版凌凌漆] 007:生死有時 討論區 30/9上映

1001 回覆
57 Like 13 Dislike
007系列啲法國妹都係特鳩別正
上一代有Sophie Marceau
一集都未睇過,007係咪比老野睇
呢套連劇情都正!係我其中一套仲好印象深刻,講得出劇情嘅007
睇早場95%攞左兩蚊搭車
臨尾感覺似captain撞機前同peggy對話
The World Is Not Enough仲有當時好撚淫嘅Denise Richards
不過撞著個真女神級嘅Sophie Marceau,即刻比下去
個集真正女神雲集
可以睇完皇家賭場再比下意見
ana de armas 個樣一時時咁

係套野就超正 但係平時好似腫左咁
邊個國家瘋狂收集基因 邊個國家放毒
今集唔覺有theme song咁
之前睇人以為話好女拳,但劇情上又唔喺去到captain marvel咁
更大問題係撇除呢個因素,覺得唔拍好過拍,奸角好似為存在而存在
首no time to die 唔差
都係果句,只係skyfall 太好
首尾呼應
唯獨佢先係越老越正
岩岩dl 左而家睇希望好似mi 果種咁
Enjoy
完全唔同
見到有巴打話隻毒會傳染比其他人
唔會知道幾時會兜兜轉轉又掂到去兩母女果到
所以007只能夠死/係島上面永遠隔絕自己
我今日睇好多後生情侶睇,比例上入場女性好似仲多

型中佬根本好多女都鍾意睇,做特攻救世界,打得又有腦,又食女
我諗好多女都會ff自己比007屌
iron man rdj同johnny depp幾受歡迎

下隻傳聞話個黑妹做,我都想睇下佢票房有幾多
果個位應該好多人有同感 真係好神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞