《Apex Legends》討論區 #39 冇人開囉

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我遇到啲隊友rank都照單走,死咗又狂屌人
EA是咪傻撚咗
10月11號永ban咗我ac 之後已經一直無玩過
尋日再send封email嚟話我cheating

Hello,
We noticed that your EA account broke EA’s gameplay rules.
Because your account was cheating, we’ve permanently blocked your access to Apex Legends’ online features.
巴打啲aim係咪好撚勁
兩日
白金3上唔上到鑽4
唔想再打垃圾峽谷
柒咗 知咩事了 原來係比人hack咗我細ac
本來細ac白金三就無打 入去check下變咗白金一
仲用我d錢買咗隻垃圾rampart
但係好笑嘅係EA話block咗我 但係我仲入到game 依家打埋上鑽先
RET帶撚晒風向
扮Q晒野
依家FB話道歉
柒撚到
Console 版 cross platform 會唔撞到PC 外掛撚 ?

尋日爬上屋頂 對家 80米 一對一對槍 可以比人秒
原來係真係玩唔到嘅
有咩慘得過大細ac一齊比人ban
on99EA
百弟FB
《與RET的糾紛正式聲明》
→文長圖多注意←

成個故事掉轉左喎
姐係百弟原來係好人?
RET先係仆街?
而RET依家只係就貼出私人對話一事道歉
有少少避重就輕
百弟個名本身已經臭
比佢地咁樣一搞仲臭
ret pr=gg
雖然百弟係衰啲 但係ret 完全冇理由咁帶風向
如果個故事係百弟個講法
百弟係完全唔衰
佢有溝通 而且ret挽留 佢都有捱義氣接受
反而係ret衰喎 踼鳩人都有 然後hea鳩人
帶風向其實冇咩問題嘅
問題係佢鳩up搬弄是非

如果個故事係ret嘅講法
百弟衰在做25狗 (even冇簽約
ret就衰在第一句 屌你老母都冇簽約
講乜鳩 我們RET戰隊是一間有公司有合約有支薪的職業隊伍
就哩個講法我都會撐ret
但依家睇返百弟個版本會可信啲
但我完全理解唔到點解RET踢鳩人仲可以屌鳩百弟?
痴撚線
想問下有冇咩discord群係多人玩? 想搵人一齊玩下
ching咩牌位先
2日前已經講ret帶風向
間公司唔係好野黎
張空頭支票又開到咁大
好彩df仲係接受百弟入隊
唔係百弟比佢玩死
單排?
RET個處理方式
如果佢唔搞呢d小動作 最後百弟都係會頂唔順d隊友會走
係就係拖耐d 但到時佢地就企哂道德高地
依家做埋d小動作 比人爆出黎 成個風向即刻食得正一正
成間公司可以連小小logic都冇 難怪台灣電競搞唔起
台灣電競就係炒花生做賣點
新嗰件都好撚柒勁,好似本身已經係韓國國內幾出名既fps高手
d pr柒到仆街
都唔知個page係邊個做admin 咁既po都出得真係未比人屌過
唔止apex圈 好似唔同game d pro/公司全體都冇一個人係well educated咁
小小關公都冇咁滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞