《Apex Legends》討論區 #39 冇人開囉

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

有冇Ching知道要點樣,用Xbox 玩已經連續兩場停咗喺呢個畫面
個個訓哂
見d鬼佬話g2同c9個coach報位比佢地聽 聽講係喺apex comp入面係合法
唔好用有動畫嘅banner
下 咁撚癲
tsm 而家d call唔多掂 成日最後個刻先飛去搵下個位 一早比人霸晒啦 唔係就比2隊夾住 reps好似得比賽先玩咁 平早好少見佢同返hal snipe玩
好似唔知game4定5 c9話g2咁做
之後reddit有人講話c9 coach都係咁
好似話d大team不嬲都會有coach幫手睇右上角邊隊combat緊 邊隊死左呢d資訊
等選手可以集中遊戲
但有d coach會睇埋人stream報埋佢地係邊度打緊
因為d選手stream有5分鐘delay所以算係踩界但唔犯規
準度可能冇以前咁好 可能valk meta仲未運用得純熟
佢有幾場vall ult land個位都好靚 好似係game3
佢喺thermal station右下角間屋仔攞到勁多kp同資源
係最尾落call早左用gibby ult同埋snipedown早左落地先炒車
買個headphone 靚少少 一定聽到
似係改緊打法 始終佢地應該會比人集中研究點應付 唔變既話好似比人知道晒d玩法而打爆
958…
試過我console 但frd pc
我soundbar佢地headset
大家一樣聽唔到 不過pc d bug真係好多
試過打到得返幾隊,無端端播揀英個BGM
事實上真係有bug
過時話有無得較bgm 細d
配樂咁款
其實都唔係話針就針到 不過有幾場c9明顯都係追住佢地黎3rd party 唔怪得比人話佢地報位
teamliquid殺完mac之後bm佢
有,music 就係bgm ,我依加揀角,入場都係靜,得sound effects
下 但ret打algs個coach都係完場入dc講兩句一打比賽就走架喇wo
同埋睇右上角資訊呢d野本身做選手唔係要做埋架咩
一帶起左valk雙肥就隊隊都用呢個comp
係eu有創意少少
Apex界25仔
我都唔知 最初係打到中間c9唔知邊個話g2咁做
跟住reddit就有人講
timmy valk ult跟住tsm殺佢地嗰場超好笑
有4隊喺度valk ult緊
日本仔同韓仔普遍見仲係用韓仔多 冇乜點變
同lol放個教練係到幫手望小地圖有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞