《Apex Legends》討論區 #39 冇人開囉

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
早兩季已經有leaks渣番olympus架野
但多左啲污漬 唔知依家係咪都係咁
不過依張圖好多橋位
好似好正咁
終於又打多個槌
不過黎緊都多game
BP啲野又唔靚 懶得玩了
This video is no longer available due to a copyright claim by EA.
打rank 贏咗第一都會想冷靜下
驚又跌返啲分
而家季尾易打好多咗了
Ps4 都係英文 不過日文id就要小心啲

今年black friday
尋晚k7 好似開台講過下百弟單嘢
懶人包:
百弟戰隊合約係簽k7 只係k7為左百弟好 允許佢唔使掛k7戰隊個名入其他戰隊打

百弟有同教練講覺得夾左一個月都係覺得唔夾 而佢參加algs 係想爭冠 所以想轉隊

教練當時有勸佢留低 而且承諾空頭支票話可以遲啲可以換佢想要嘅隊員 所以百弟覺得講到咁都唔好意思話走 所以拒絕左df 嘅邀請

最最最重要嘅係 過到第二日 教練同佢講 ret 開完會決定踢走佢出ret

結果ret仲出黎數臭百弟

k7話唔排除吿佢地危害名譽(類似咁上下嘅嘢)
我呢啲魚梗係2000又唔鐘意用狙刷傷 見到有啲fd用狙刷完傷之後拎黎打飛機覺得好撚嘔心
最主要真係要搵多啲人打 尋晚一聽到聲就去搵人打 依家ng下下完第一個圈都已經無左一半人 要係咁搵人打先易啲有槌 莫講話骷髏海
你啲frd真係得啖笑 個個xim apex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞