《Apex Legends》討論區 #39 冇人開囉

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
笑左
有比到咩資源
比賽最近幾次都係杰倫果3個打
佢唔係要求先發咩
經過多次多方協議 於 9/14 正式加入RET
協議內容大致為包含保障百弟於賽程中先發的位置..等等
然後咪比佢做先發?
咁我其他有冇講錯先?
邊可以拉埋黎講 呢單真係冇簽約
佢冇話過隊友wo佢咪講左話唔想指揮 佢話宜家佢要做太多野 而且風格唔啱
鳩up
好老實講 百弟 Kaizer 杰倫呢三個第一次Apex社群賽就一隊

仲要RET有董哥 台灣Apex頂獵界咪又係個堆人 成日一齊打一定算fd架啦

咁樣做話就話冇約可以隨時走 但就算你地話佢冇約做義工都好

一開始佢自己想搵人一齊打ALGS 又話咩唔會入DF

依家咁樣呃班fd有d肉酸囉 同埋唔覺DF勁過RET幾多
百弟同佢d fans就係最識走呢d精面
以佢咁自大嘅性格郁d就嫌夾唔到 隊友渣 成個台港澳圈都容唔下佢
mac上季喺tl打到勁頹都堅持到完algs先轉c9啦
OWO先係最強 一早唔同百弟玩
owo把聲勁似d 0仔
百弟去親邊隊都係咁
但冇計佢練好d英文去外國隊打應該唔差
owo把聲好好J
呢到都咁多gay佬
佢地眼中實力夠勁就唔洗理道德問題
睇過佢live,槍法都好準,又幾有耐性,唔會亂屌,不過冇call位好難搞,要有個好leader head住佢先得,有時見佢睇到隊友柒咗都死去跟頂結果一齊死
就係呢單野開始就唔多信佢講嘢,今天的我打倒昨日的我

新圖d地點好似幾近下 仲要有得揸車
早排佢好似有同鬼佬打比賽,全程只識係到fuck fuck fuck
owo其實做隊友幾好 起碼聽call
thermite叫fire fire
想同佢做其他友
死gay佬
係勁但係佢其實會緊張同會唔知做咩上個星期algs 佢自己話自己腦一片空白唔知做咩好 所以佢只係適合聽call 做隊友 唔可以主call
今次似揸船係咪會有得落水
你放心冇gay佬想搞你條柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞