《Apex Legends》討論區 #39 冇人開囉

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
連龜狗 阿賢呢D streamer都上到大師頂獵
可以見呢個RANK水份好多
唔係佢地唔配呢個RANK
佢地呢D槍法身法意識都唔太突出但有三排都可以上頂獵
大師頂獵真係無想像咁強
aceu槍法應該tier 2同tier1之間做禁準既話 佢其應該tier3左右
所以隊友好重要
鑽石上大師 單排槍硬都上到
但三排嘅話 3個有觀念 有合作 槍法唔洗好都上到大師
30秒
呢幾日打親就算5秒內清完都係會有third party 屌你老母垃圾場
屌人你龜狗呢啲分明比人帶上去既有乜好講
你唔好講湘湘上大師就話唔洗槍法唔洗觀念都上到
正常邊會有人肯帶個冇實力既人上大師頂獵呀
唔係喎 我覺得龜狗依加真係有頂獵實力
勁過早兩季好多
單排好難忍得住唔屌鳩隊友
talk shit根本係所有online game一部分
係ea先咁on9會ban ac
永ban前有幾次7日quota嘅
重點係啲底分白金四真係唔屌唔鬆化
我白金三到鑽打得好順 無屌過人
有tier 2啦
TIMMY又係比人守圈打死
佢啲觀念比起hal snipe Rogue dropped果堆差好遠
想問下PS4 setting到邊到開aim assist?
應該自動有架喎
可以差得幾遠
唔太清楚 謝謝
龜狗認同

但阿賢堅勁喎 你睇龜狗先識佢?佢台港澳實力頭幾唔係公認架咩

一早就打開 頭幾季就頂獵 基本上季季都頂獵大師 仲要成日接單上大師搵學費 佢之前好多季頂獵個ac賣埋

一開始第一次社群賽個個都認真打 同Restya Ginderman一隊只係輸百弟Kaizer 杰倫

之後百弟ALGS S tier比賽攞第8 隊友就係阿賢同OWO 佢自己係台灣頭幾個打ALGS既選手
其實佢哋接單係咪好好搵
賺賺埋埋最多咪夠砌部機食下飯就係窮先要接單幫補生計 真正賺到果班點會要接單 分分鐘去送外賣搵仲多 不過可以打機賺錢都算係樂趣既
大家覺得邊個streamer 用Kraber最勁
其實兩個都勁既
但唔算好突出果隻勁咯
龜狗好明顯唔識玩APEX 冇去特別練 但有CS打底
純靠槍法硬對 你見佢觀念 身位技巧屈人果D冇乜點用
不過屈普通人綽綽有餘
阿賢係勁過龜狗既
龜狗依家真係玩搞事直播 始終人老靠又唔係靠技術搵食
你地覺得selly勁唔勁
我覺得佢準到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞