《Apex Legends》討論區 #39 冇人開囉

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
常見問題

Q:入場要排半個鐘,係咪冇人玩?
A:轉server,去東京或者新加坡求其一個ser會多人

Q:點樣轉ser?
A:
(PC)一開始介面禁TAB或者禁「數據中心」就可以揀
(PS)一開始介面禁右蘑菇(R3)

Q:隻game洗唔洗錢?
A:唔洗,除左比錢買skin

Q:解鎖英雄洗唔洗錢?
A:唔洗,玩耐咗隻game會送紅色coins比你解鎖

Q:戰鬥通行證係咩?
A:比錢買完之後,升lv就會送skin、合成金屬等等獎品
戰鬥通行證比第一次錢之後,之後你玩足100lv佢就比返哂950點你比你無限loop,下一季唔洗再俾錢

Q:戰鬥通行證買邊個?
A:買「戰鬥通行證」(950點)嗰個就得,「戰鬥通行證同捆包」(2800點)只係幫你升快25lv

Q:傳家寶要幾錢?
A:要抽包,有保底機制,你預大概過千蚊港紙,要抽建議等活動抽,連咗ea play買點會平啲

Q:更新之後,瞄器無紅點睇到?
A:熄左「超採樣」

Lm屌7垃圾server
大家scroll wheel set做咩制?
jump and forward
無哂人討論?
身邊有fd轉左去玩fifa,我就玩緊D2r
下星期BF有beta
不過得閒開apex玩兩鋪真係唔錯,長煲好攰
出番Bronze Age
見有2000剩就買左
出槍咪好地地 又要夾雜埋其他野 唉
次次都係咁 靚槍skin一係夾住啲冇用既一係柒既野
又要開始爬分地獄
我110咗pass就算
真,唔太鍾意依個場
邊到有人一眼望哂
搞到多人3rd party
同埋拎狙
仲要好多位就算有間房比你
間房都好多位可以比出面打到
更新左之後mouse側制變左做esc
改都改唔番

今日打咗場 想哭
屌你老母打日ser 又lag
哭撚咗
跟槍真係好難
打得最好一場都只係得2160傷
玩開bloodhound 點先可以進步
冇手感均傷得300
打靶場練槍, 較下mouse 既setting
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞