《Apex Legends》討論區 #39 冇人開囉

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
哦…咁都要睇下人地partner咩位同埋自己隊友有無意識壓上去 佢地無意識既話過去分分鐘俾人反殺
啱啱嗰場 兩個隊友都好似唔識玩咁
有能力carry佢地 但衰on9

開頭跳首都 都打爆曬爛樓嗰區
最後last起虹吸管
黃雀咗兩隊
臨尾係3打2
佔盡優勢都輸咗

玩呢啲刺激game 成日都冷靜唔到思考
做埋啲on9嘢
諗清楚嘅話最尾可以輕鬆贏

同埋打近戰真係好差
有無咩可以練吓
腰射改過嚟呀嘛
ea幾時先搞下佢個server
5場有1場兩個隊友齊齊斷線
10場有2場到我黑mon

唔知玩緊咩
有堆白金show 哂雙鎚, 又20殺, 入到去打ranked 又係龜同不等loot, 岩岩打左成1500傷得1KP, Knock 完唔肯沖, 聽到槍聲就走, 我俾你上到鑽又點, 連白金都打唔羸

再直接啲audio全部cut一半啦
依家黃雀峽谷你30秒打唔完一隊就可以準備迎接第二三四五隊
隊隊都唔敢接戰 全部等黃雀
一係幾分鐘都唔見人 一開槍就至少兩隊打孖上
係 比人秒
Timmy又食晒屎
最尾圈3打2一定係高位等佢地,依D情況多數都係心急 一個一個送人頭比人
勝者為王
建議棄
班大陸狗永遠跳on9位,避戰避撚到最尾
聽到槍聲緊係衝去執雞啦,佢哋就永撚遠反方向走,大佬呀,唔殺人點加分
10個有9個大陸狗都係咁,剩低一個衝去送

感覺PC 同PS 兩個世界
好多大陸狗要龜到加分唔要kp 一場+10-20咁上
佢打法 都幾上腦 收嘅機會比較少
上次好彩 成隊殺19個?定20加食雞
見佢啲急嘅call 好搏 成日一下去左比人圍嘅位
一開始執野執十世
睇佢玩 聽得最多
I know i know im safe im safe
隊友都喝住佢冷靜 無咁進取
Listen, Listen. I got a plan
唔覺打66又唔係下下描頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞