《Apex Legends》討論區 #39 冇人開囉

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
得閒就上game做下日常任就算,做得完就好,做唔曬都off,佛系玩game打通行證獎勵,保證自己每一季都有lv110。每日開1.5hr 打rank,除非有活動先唔打rank,長期黃金,均傷由開頭9玩嘅200慢慢提升而家到330左右,k/d大概0.7。玩得最多係mirage 同caustic,槍就冇一支擅長嘅,用得好少少嘅係r301。主玩Hong Kong server,日日隨緣單排,贏唔贏上唔上到rank唔緊要,我係來儲skin同打通行證嘅。
利申:冇傳家寶
301/FL +散其實夠用 打中近距離
但301真係好易玩壞手, 你場場揸301到你揸其他槍會好似唔識用咁
我就是成功的例子
我都係2K MON都冇你咁高
你郁少少in game就郁咁大幅度點控micro
Volt&wingman 其實幾好
冇特定 正常都係ar+smg/shotgun
301/FL +散 / R400 / 301+獵獸 / FL+獵獸 都得
執到咩槍咪用咩槍
同埋OCTANE其實NERF完都仲出得場, 冇得冇腦啪針咁解
慣左就冇野都係咁壓槍
flatline
講漏左volt但我麻麻地, 唔知幾時邊個patch改完覺得volt好似比起以前飄左, 難壓左咁
rampage有d似打中距+多好撚多彈既小幫手
但冇火彈充能真係差d要係咁執
竟然唔用L Star
我用極都用唔慣
尋血犬個搵雀任要搵幾多次做極都有既
做一次就得 我岩先1take過
佢行到某個位會有save point
就算你比人殺左 下一場都會喺嗰個位計起
單排真係練eq一流
又可以重新感受過啲金牌白金4嘅威力
希望今個weekend可以上返鑽就收工
有興趣
利申:ps4玩家
Sor 唔記得講只限MnK
借問聲ps4同pc版係咪互通?
我見ps plus送skin
雖然我有ps plus 但我玩開pc版
我pc個ac有冇得拎?
有冇wingman既愛好者
雖然泡槍多但係打down人果下既快感真係冇第二支槍比到我
有冇wingman既愛好者
雖然泡槍多但係打down人果下既快感真係冇第二支槍比到我
完全練唔到呢支槍
我最近迷上左 多數301+wingman
屌你老母個server真係好9弱智
一係就入場斷線 一係就排rank然後入ng
頭先食撚完雞諗住有分加 屌你老母ng嚟嘅 打咁辛苦為乜撚
重點係我前面一直排緊rank 無轉過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞