數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
多謝兩位補充!
係咪個個棄晒錶 冇晒人 小妹岩岩先買#t#bicycl
一來多人棄,二來已經無咩好討論
我未棄,我養緊啫喱獸張咭,你有咩問可以問我架我長期都活躍(除咗入廠嘅時間)
想買架耳獸張卡 幾時返貨
其實可以玩嘅野真係唔多 我都係買嚟懷念下
獎盃任務中左bug, 進左化 mission 唔識更新
㩒reset得唔得 會唔會冇晒啲數碼暴龍?
你晚上關機充電,所以獎杯唔識更新。
你開機時,記得 set 時間23:59,等1分鐘 去到00:00 就可reset 獎盃。
或者晚上不要關機
我次次都拉斯動改時間 搞到日子冇過到令到任務冇更新 差啲all reset左
請教一下各巴打
想問下如果買個陣點樣分一代同二代
數碼暴龍好似係得三角形logo果款係二代
App幾時更新玩法 咁樣鬥運氣咁打 好快悶
了解~唔該晒Ching
如果佢ADV係跟返前幾代暴龍機既劇情
出返一樣次序既小怪同BOSS咁會吸引好多
我見外國啲channel自己custom左個系統,
其實係咪可以自己寫ADV卡,期望有人做呢樣野
唉,同感不過佢dim咭應該裝唔到好多嘢,或者裝得太多嘢容易唔穩定,所以先整到咁
有冇link?
我係呢條片見到既,條友搵人幫佢改隻錶另外買既
話呢隻upgate memory 既韌體可以關閉左個heart rate sensor
等你唔洗驚放落褲袋,新增背景、加左啲功能令到獎杯更重要
https://youtu.be/bMJ-f45nK7k?t=823
我認得個背景同#818呀御理巴果個一樣
但唔知係咪同一樣野。
都出咗就快1年
官方嘅營運態度完全唔積極
銷情完全係官方自己問題造成

浪費咗Dim呢個系統
(Dim/Vbm/TamaSma都係同一樣嘢)
本身可能性真係無限大
諗住佢會出呢類support型device

(其實個手機App就係,不過個App好似已經到咗盡頭,第日server摺咗又冇嘢可以留低)

而家連張 Judgment of Heaven / Karma of God 都唔知去咗邊
應該都到水尾 名大於實
其實可以關左個heart rate sensor 成件事已經好好多 理念好但硬件軟件支援唔掂 講真佢個心率又唔係話準 又冇報告 卡路理果D checking 做唔到手環應有嘅功能 真係當暴龍機咁玩好過
https://www.youtube.com/watch?v=SwV-pwmPGcE
條友3D print咁整做暴龍機都幾靚 但心heart rate detect果度點處理
佢條片入面 heart rate有癡咗張反光貼紙
你依家都可以咁做 就唔使成日帶係手
諗深層 反正個殼都係DIY 其實可以做開關位
可以防埋水 但要放棄個喇叭
但活力值都會keep住升?用野遮蓋就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞