數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有心跳+步數先會升 唔係最基本嘅嘢黎咩
反光貼紙只係代替心跳 買部搖步機咪得囉
小妹唔知
拉打同超人嗰app真係好on9
圖鑒又冇得睇又冇嘢有得打
遲啲買隻二代伽碼獸玩好過
我都想買多隻二代玩
清知唔知邊到有得買
用app傳唔到寵入二代
感應dim 卡 fail
求救🆘
你拍第二次之後唔使等手環load完,可以直接喺app撳掣拍第三次,試下係咪呢度出問題?通常第一次入app後返手環都係呢樣唔得
我係一插dim 卡 就顯示fail 連第二次都未有機會拍😞
你張dim咭係一手買定係二手收?
一手呀 淨係喺我自己部一代用過
如果你已經喺一代用過,不如你測試下傳返落一代會唔會唔fail。如果都fail就證明張dim咭壞,買過就ok,好小事,只要係同一張dim咭隻精靈都會過到

不過其實你都最好check下你隻精靈會唔會同時出現喺兩張唔同嘅dim咭度,例如黑亞古系列咁
想問下而家dim卡可以支援兩隻二代手錶或一隻一代+一隻二代,但如果兩隻錶都係分別連緊唔同電話 唔同bandai acc,係咪咁樣都得?
我用返落一代 完全無問題
我用咗幾張卡試二代都fail
我諗係隻錶有問題
求解決方法
你可唔可以影下你隻二代上嚟睇下咩樣?
呢隻係唔係電子垃圾嚟
想買Rider版,樓上啲巴打又中伏話係一代錶
同埋又唔防水又盛
諗住平時行山跑步都可以玩下啦
買返嚟真係唔知有咩用
轉一轉個心態就得
同自己請只係玩具黎,唔好當佢係“運動錶”
係屋企冇野做咪攞黎搖下,當數碼暴龍機玩
咁可能好d
有冇ching 唔玩,可以平放v仔獸,或有人想一起交流玩可以加我😃

@digimon123
有冇人而家邊度有阿古獸dim card EX套裝賣,福仔要成炒價$350好貴,但其他就$20
Log on有,平好多
童年回憶啊 上次15週年miss左,今次呢部係唔係20週年?
留意番
呢部係冇得玩
音樂盒嚟
屌 又出電子垃圾 20週年畀啲咁嘅嘢fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞