數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
想請教下
進化之後 d獎盃同埋對戰次數 勝率係咪重新計過定係繼承落去?
進化條件嘅話就重新計,電話app入面就係show累積
想問app入面果d storage 儲怪 會唔會唔夠? 見佢得好少,唔知幾時先會加

dim card通常第一次插完之後傳落去電話app就送一個雪櫃
Tamers果set每張送兩個
有時都會有D特別活動送雪櫃 或者活動排名好似都有送?
sad,都係諗清楚先養,有d一張卡想養兩隻
數碼精靈進化嗰part有詳細講,應該解答到你唔清楚嘅地方

迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台
https://lih.kg/gLeCuT
#6 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
Thank you
Thank you迪路獸回來啦
想問下之前唔小心reset左隻手環,之前用過既dim 卡係唔係已經唔可以用
可以
thx

新卡更新咗有x抗體 真紅蓮 黃金拉比 正過未改之前喎
三張分開賣
1100 yen一張, 2月出
每張送四個雪櫃, 四個進化時間道具
新舊進化線對比
============
基爾獸

大耳獸

妖狐獸

又維護我隻巫師獸被困
當買雪櫃都抵既
想問下個地圖嘅Boss係咪隨機出㗎?點解我第五關會打黑戰鬥暴龍嘅?
冇事了,真係隨機,我另一隻錶第六關打大古拉,然後第七關打返基爾獸
唔係隨機,次序係咁
每一張dim都唔同?
因為我黑亞古嗰張第五定第六關係打究極體
然後我基爾嗰張第五同第六都係打完全體

正常full dim係順序打,你個兩張單線dim唔夠獸塞滿十五關所以會重複打
原來係咁,多謝巴打解答

但第五關就遇到究極體真心戇鳩,好彩我隻藍機械暴龍活躍係滿先打到個平手
因為佢改動目的係令買咗舊版(試玩版)嗰四張嘅玩家冇被騙嘅感覺
基爾同妖狐新舊版重複度太高

所以改成而家咁樣就可以令舊版有兩條進化路線係新版冇嘅
新版舊版只係重複咗一款究極體
當係兩張唔同嘅dim卡玩就冇咁嬲(?)
仲有無巴打用緊舊錶
花咗啲時間翻譯官方嘅聲明,希望大家唔會覺得太遲,因爲入面有好多資訊係未被提及嘅

迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台
https://lih.kg/sEavGcX
#535 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞