數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
想問第一代dim卡只限插一部第一代機+插一部第二代機?
dim咭冇分第一代第二代,基本上得手環有分

dim咭可以對應3隻手環,可以係「3隻唔同嘅第二代手環」,或者「1隻第一代手環+2隻第二代手環」,呢兩個情況
感謝迪路絲
最近入手,靠睇你d攻略慢慢試玩
好彩宜家凍番工著長袖衫遮住養
玩緊拉打,有冇巴打有進化路線同條件睇下
碌上少少睇
請問巴絲 邊度化有二代手環賣?
我的一代唔見左,要買番隻新的。
我見過灣仔188同銅鑼灣donki有,另外冇親眼過嘅聽講油麻地現時點有
https://toy.bandai.co.jp/series/vitalbracelet/rider/

呢度有!雖然我唔熟幪面超人,但係有問題嘅話歡迎隨時問,我應該大部分都幫到忙嘅
謝謝 絲打 幫忙🙏😄
我都未見過呢啲價
深水埗 福利模型 仲有少量 $20

Vol. 1 $80
Vol.2 $20
Vol3 $20
巫師獸 $40
伽瑪獸 $20
亞古加布EX $350
唔記得咗提你Amazon JP個價仲平過街買,sorry
寄來香港會唔會好麻煩。
今日去北角奇趣見到賣$350
請問買唔買得過呢?
唔麻煩,快就畀貴啲DHL最快兩三日,慢就平啲順豐/pick upp一個星期鬆啲收到,幫你check咗用貴嗰個方式都係$300唔使

不過我真係唔鍾意平啲嗰個option,順豐掟到個盒又爛又黑,pick upp又難夾時間
有冇巴絲玩壓左,$150 賣隻二代俾我🙏
用換一換寵,又要插過張dim卡, 咁麻煩架
搞到要番到屋企先敢換落手機打arena
我唔識分享我自己嘅TG link
你不如WhatsApp我啦 90805243
https://t.me/raymondh0

收 二代手環 $150 謝謝😄
買左呢套扭蛋
同真果隻手環一樣咁大
條錶帶仲可以換落手環度
抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞