數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
上面有張圖係明眼人賣亞古獸29蚊
帶住隻錶去行山,結果表面花咗少少,我想問下係咪冇得救啦?
如果比較淺嘅細痕可以用磨砂膏去處理,太深就唔得了
感謝迪路獸,過兩日出去買支試下先
有冇人見到邊到有加布獸卡現貨賣
執緊細佬遺物但搵極都唔見張卡
但亞古獸卡又喺到
巴打我有見到你個post
加油有咩唔明可以上嚟問我哋
好多謝你
目前剩係識戴喺手隔一陣就會進化
但隻藍色南瓜獸進咗做猛鬼獸之後就停咗兩日
跟住試過喺錶選擇最後果個任務 行1千步打巫師獸 比佢打到標尿
想知道要繼續進化成究極體可唔可以剩係用錶唔用手機APP做任務?
同埋有冇乜方法可以打中巫師獸,或者打贏有冇影響,用猛鬼獸同佢打真係一次都打唔中

D問題可能好白痴,希望唔會麻煩到你,唔好意思
https://lihkg.com/thread/2445905/page/1
有巴打寫過詳細中文教學 慢慢睇
adv任務建議進咗上究極體先打,究極體打最後幾關都可能會輸,小心輸太多次會死

至於命中率,隻野會有三個唔同嘅狀態
不調,即係個頭上面有舊黑雲,呢個時候打會好低命中,死三次好似會直接變蛋
普通就係乜都無。好調,頭上面有太陽,呢個時候命中先會高

你行路步數會升,步數上面嗰個數係vp,vp愈高hp就愈高,hp高就唔會咁易俾對方打死
我有隻黑錶跌過落石屎地,全個邊花哂
買張水凝貼痴住當睇唔到算
心情唔關命中率事,不調-2ap,好調+2ap
係呀,真係只可以「當」睇唔到
本身花咗一反光就望到
痴咗貼個表面平返咪呃下自己
會研究下,唔該晒
好詳細,好多謝你
命中率唔關心情事呀
明白,好多謝你
https://twitter.com/digimonweb_net/status/1456169460432134145?s=21
如果啲Boss有得養就好
萬聖節🎃獸好得意
啲dim卡變哂蟹貨
行轉信和見賣幾十蚊
徽章戰士都開始跌
原來你都有玩隻閪錶
有一堆dim未開
因為無哂位所以雪咗好耐
今日行過信和,全部dim卡$29
明眼人
一開始個個搶錶可能啲舖以為啲DIM會好好賣就狂入
點知隻錶唔爭氣愈玩愈多問題 出新一代都仲唔防水
話活力手環但運動加果啲活力值仲少SCAN NFC打怪
個APP啲戰鬥又唔好玩
啲進化條件又一式一樣 養多幾隻就好快會悶
好多人放低左就冇再玩返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞