數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
最近先買左第2代入坑, 慢慢追返哂前面d post先
淨係隻app都好似好多野玩 好多活動打咁
進化可以睇返呢度,大部分嘅問題都應該解答到曬

迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台
https://lih.kg/sEavCsX
#382 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
如果手環可以用追故模式追返我個post,其實新手環嘅玩法我都簡單概括埋
原來訓教係唔扣時間? 即刻整醒隻野先
新手環係計嘅
咁.....佢都係爛返去訓教啦
話時話基爾獸扭蛋dim之亂最後係點, 係咪會當返普通貨咁賣
我個post有講,喺說明書之後。其實扭蛋dim咭件事已經完咗,冇咩後續,反而係03嘅正式dim咭未解決,月內會宣佈點處理。
謝謝你 好有心
另外一問印象中V仔獸係咪一代錶果時既特別版 (pb訂?)
而加想入手係咪都似乎無乜可能
岩岩上網見到好似係一代既魂限版....

v仔獸連第一代黃色錶其實唔難買 前排仲見到$500左右
但可能你出去散收二手v仔仲抵玩
因為1代錶用過一次 2代錶都可以再用到
啱啱見到,03係咪有兩個版本?舊版完全體後先有分支,新版就成熟期就有分支?
巴打,我有全新未開未玩過v仔獸第一代黃色錶連卡。一路都忙,完全無時間玩,之後就無玩了。

你有無興趣?平放,tg傾?

btw,我同同事都忙到核爆,果仲有多兩隻一代黑色未開,$150一隻有無巴打啱?

已經派貨嗰張叫試玩版/GP vol01(基爾妖狐單角龍小妖)
12月先派貨嗰set叫正式版/EX2(基爾妖狐大耳)
所以我先話你買貴咗

進化表睇呢度
https://humulos.com/digimon/vbdm/
無所謂,12月再買過
咁耐都未24小時進化,第一隻養好心急
有冇巴打兩隻錶一齊玩,左一隻右一隻好?定係左邊兩隻好?
舊錶真係差啲,啱啱戴晒兩隻錶一齊做運動,新錶攞到千三活躍,舊錶得八百幾
nfc如果拍android要解左鎖先拍到
通常對返相機個位正中間 100% work
想問下隻鐘,係咪走路都計活力?
見到伽瑪口獸好得意,有啲心郁想買
伽瑪獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞