數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
得閒去買先而家新錶咩價位
新手入左第二代手錶 (伽馬獸)
想問下巴打們

1.知道除錶唔熄機唔會扣活力值,
仲會唔會有24小時唔帶會死呢樣野(唔熄機既話)

2. 我玩左幾日先知要貼mon貼,請問可以去邊到買,同埋我已經塔巴士刮花左個mon
仲有冇得救 好後悔
1. 正確啲嚟講係要擺佢瞓覺先會唔死,然後其他嘢照apply

2. 我個post有介紹amazon嘅專用貼,其他都有巴打絲打推介用膠紙嗰啲
水凝膜嗰隻真係好正
不過痴嗰陣好大壓力,冇take2
想問下如果唔夠位裝怪,想整死幾隻,咁係咪傳返落錶唔帶 再擺24小時就得?
請問係咪咁樣:
一代:唔帶24小時
二代:唔帶+唔訓24小時

同埋有無得揀唔拎數碼蛋?
唔夠位可以入app delete精靈,唔使特登等佢死
搵到,thanks
小弟係新手, 我係買二代伽馬獸既
想問多三條問題:

1. 我一開始入app個時送左隻電獸, 應該係舊錶主角, 請問個隻獸係咪隻APP送既? 可以sd番去手環玩養呢隻電獸? 用番本身隨機附送張DIM卡就得?

2. 用D新買既dim卡係app度冇顯示 (e.g. 黑戰鬥暴龍獸), 個app會唔會show得留張dim卡既內容好似進化路線個D

3. 我買其他dim卡玩 (e.g. 亞古獸) 入落我隻手環玩, 咁suppose 張亞古獸dim卡鎖定左我手環, 咁我如果我手環壞左, 買番隻新既二代手環, 另外買既亞古獸dim卡洗唔洗要重新買過曬?

麻煩曬防菌迪路獸ching
1. 要用脈搏獸dim咭
2. 可以檢查個專用app有冇更新,如果有嘅你玩嘅時候會顯示返你解鎖咗嗰啲數碼精靈
3. 唔使
想問下而家邊度買DIM卡最平
Mongkok Toyseco
我喺街度凝視咗啫喱獸對眼幾秒,再擘大眼嘅時候已經喺屋企。。。
快啲買埋二代錶
恭喜
旺角有無二代手環買?
香港得好小貨 遲下應該炒得起
我冇諗過求其經過都會買到
dim 卡炒得起
琴日買左假面騎士隻錶,夜晚諗住過落手機,點知一直error,有無人知點解
拍咗兩次之後,你見手環loading唔使等佢load完,直接撳專用app個掣再拍第三下就得架喇
都唔得啊,一拍落去就顯示咁之後點拍都係error
唉,其實起初佢個app都係有啲問題,可能超人嗰個都未搞掂
btw想問下而家超人/幪面超人dim卡插落數碼暴龍錶有冇人試過work唔work或者有冇出現咩問題?
有D想玩幪面超人卡但懶得買多隻錶
個app未更新,拉打入唔到app住
應該聽日或今晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞