數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
其實你坐喺度撳下手機佢都會慢慢加…
你冇必要特登做運動
咁我平時都有玩開ring fit做下運動,隻錶又係要做運動,算係一石二鳥啫,只係我估唔到佢咁喪心病狂,拉筋嗰5分鐘佢當我冇做過任何嘢
佢基本上剩係感應到你隻手或者d血管有冇郁

隻錶有得reset個血壓既基礎數值
你可以去返樓上唔知邊層個教學網睇返
如果set到最低的話 基本上你坐嚮度完全唔郁佢都唔會扣vital
教學網 X
教學Post O
脈衝DiM要買一代錶先有
即係佢送個隻脈衝獸 無張dim
基本上永遠只可以留係個app?

呢代先入手 唔係好識
冇錯呀,不過可以長期借朋友張脈搏獸dim咭
無錯,你無DiM就過唔到落錶度
唔該迪路絲
收到 thank you 巴打
感謝巴打,我再睇睇

搭單問一問,舊版隻黑亞古係咪冇支線/合體進化?最後只可以進到黑戰鬥暴龍?

同正式版黑亞古黑加布一樣
Trial版黑戰暴都可以同Trial版黑鋼加合體
問題係你而家好難入手到Trial版黑鋼加卡 好似係抽獎形式抽返黎

要合體就要買正式版黑亞古黑加布卡 旺角好似賣緊一百蚊多D
一定要同返trial版黑鋼?
如果係嘅話我依家即刻出去買張新卡重新練過一隻新嘅算數

Trial同Trial合 正式版同正式版合
Ok,我而家即刻狗衝出去買張新卡
睇下幾老友啦
除非淨係玩同一張,唔係嘅話好多時電話落錶都要插DiM
我諗應該唔少人唔介意長借張脈衝獸
脈衝線養一隻兩隻都夠晒 有時間都養下其他新獸好過
我相信唔係好多第一代人會再掂隻脈搏獸不過張咭又係自己咁解
其實只係坐係度然後reset
reset到66-70就最好
我有三張
佢肯出$40收張脈衝獸應該大把人放
之前好多人為咗V仔獸買兩隻錶,會有多張脈衝
如果你錶上面隻獸擺入APP 然後兩邊都冇轉過獸的話
將隻獸擺返落錶係唔洗插卡

你錶上面隻獸郁過/App郁過隻獸就要插卡
同一張卡入面有嘅都駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞