數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
基本上你隻手唔係完全靜止佢都會加vital
記得唔好買錯舊版錶
真,屌那星砌咗兩個鐘頭模型,新錶1900升到2500,相反舊錶停15分鐘已經跌到4500,果斷塞佢入雪櫃算數
舊錶係睇你好唔好采撞中好QC
好似有唔少巴打都撞過低質感應器 甚至壞埋都唔少
我手頭上隻舊錶都算正正常常 隻手有郁佢都唔會跌
你可以試下將舊錶個心跳率reset到接近最低值65 咁樣會冇咁易奶野

新錶就暫時未聽過感應器出事 可能成批貨個QC好左掛
已經65,但扮少一陣招財貓都跌到仆街
新錶有咩分別
新版錶
隻獸唔會根據現實時間瞓覺
而係你主動撳A+B掣令佢瞓
瞓緊會照count進化所需時間

舊版錶用過嘅DIM CARD可以喺新版錶再用一次

脈搏感應器普遍嚟講好過舊版錶

MENU多咗英文字
Thank you 師兄
新錶隻封面怪 張dim 包埋?
見又有散裝dim

散裝係for你只有舊錶又想玩新獸
有冇巴打放V仔獸 dim
岩岩買咗新錶試 都係65
又要問D柒野.....明明我係app到禁左D任掛落隻怪到
傳返手機果時要點樣先解到個任?
明明記得之前試過手機傳果時會問我係咪要解任
而加又乜提示都無
可以睇特別任務嗰欄,唔明可以再問

迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台
https://lih.kg/sEavCrX
#381 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
60分鐘內達成360活力值
無恥一問, 係咪一定要帶係手先計 戰鬥拎既唔計
乜都計
新錶安全啦,戴住唔郁都識加,喺舊錶有問題啫
想問下
如果我dim 1 adv mission 過咗8關,跟住轉dim 2 玩之後再轉返dim 1, 咁啲進度會唔會keep?
最好過返入app先 再轉玩第二張dim
未試過唔清楚 我通常打到通關 進度如果入咗app應該會keep
入app意思係咪傳一次隻寵去電話?
想問下有無巴打試過iphone 13都用到個VB lab apps ?
想問下nfc係咪淨係會撞到自己嘅進化系列怪?
咁都幾麻煩,冇得搵啲屬性相剋嘅黎打,app競技場又完咗
戴喺手耐啲 等佢過千vital先打就唔會點輸
成長期有時打返啲下位成熟期都會贏到
反正輸咗都唔會扣好多
反而剋唔剋屬唔太重要
唔係獎杯越多越勁咩?我記錯咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞