數碼暴龍VB討論區(13)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
獎盃嘅數量係決定進化結果,唔會影響戰鬥力

而戰鬥力都唔係太會影響戰鬥輸贏
以我所知得vital值同心情先影響。獎杯唔關事
知道左伽瑪獸個黑暗進化條件未
有無人知幾時有得打raid/battle
啱啱揾到
「手環情報」

Trick or Treat

說到10月就是萬聖節,說到萬聖節的話就是🎃,所以10月份的團體戰BOSS就是「南瓜獸」了!

日本活動開始時間:預定10月19日(火)19時00分~11月1日(月)18時59分為止

港澳台時間:預定10月19日(星期二)18時00分~11月1日(星期一)17時59分為止

***作為BOSS的南瓜獸會以「萬聖節版本點陣圖」登場,如圖右邊的形象!***

南瓜獸
完全體 / 數據種 / 玩偶型

擁有南瓜頭的布偶數碼獸。據說有一種都市傳說,是在歐美節日「萬聖節」時期產生的電腦病毒突然變異而變成南瓜獸。不過,因為不是惡質病毒所以完全沒什麼危害,但跟外觀相反的是擁有強大攻擊力。看他滑稽的臉也能明白,缺乏喜怒哀樂表現是玩偶係數碼獸的特徵。必殺技是讓空中出現巨大的南瓜,壓倒敵人的「Trick or Treat(作弄或款待)」。
但係我見Apps獎杯越多血量好似越高喎
所以隻錶獎杯係完全唔關事?獎杯淨係關個Apps事?
你活力值高,咁咪高血高攻d
盃只係用黎進化
其實你有冇睇#1 d教學
應該剩係會俾vital影響到關獎盃事咩
定係你拎咗兩隻唔同寵比較?
對唔住,我無認真睇過#1
我誤會嘅主要原因係因為我apps滿活躍嘅暴龍獸1100血,但我對手隻暴龍獸1300血,所以我誤以為獎杯會對血量有影響

我都係返去認真睇下#1先啦
會唔會只係黑亞古獸卡隻暴龍獸同亞古獸卡隻暴龍獸唔同血量…
一定唔關盃事
唔係心情就活力值,我覺得都係暴龍同黑暴hp問題

自從上次raid keep住玩左兩星期
最後一日唔記得佢下晝完俾人追左五百幾位無左個雪櫃已經唔想玩
迪路巴 一張dim 可以插幾多隻二代錶?
每日係咪有獎盃上限數, 大約9定10個左右?
如果要20個盃係咪姐係要多過24小時先進化到
3隻數碼佩章-V-(2代手環)

如果已經插過1代手環,就只可以插2隻佩章-V-(2代手環)
問:一日最多可以攞到幾多獎盃?
正常總共21隻:普通任務1日1次1隻共1隻、越級任務1日4次2隻共8隻、特別任務1日4次3隻共12隻。越級任務要得到「GREAT」先會有2個﹐如果「GOOD」就只會得1個。特別任務只要完成就一定會有3個。由於任務每日會重新計過,只要將時間較做23:59,等佢自己過00:00(進入設定頁面嘅第一版,設定時間頁面會顯示時鐘圖案,撳下掣開始設定。設定順序:年→月→日→時→分(24小時制),過咗00:00之後再用同樣步驟較返正確嘅日期同時間) ,就可以重新挑戰任務,攞超過21個獎盃。

詳細可以睇返FAQ,唔想睇說明書都至少睇曬FAQ,已經用兩個月時間精簡曬啲嘢好少字㗎咋

迪路獸/聖龍獸本命﹐數碼暴龍VB Vital Bracelet活力手環資訊平台
https://lih.kg/sEavCrX
#381 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
我記得嫁
但係岩岩想搵返黎段ctrl+F 唔知點解搵唔到"獎盃"
用緊第一代手環
想買第二代
兩邊dim咭係咪唔可以share
同埋個app呢
可以share,上面三四個留言我答過
下次努力啲打囉
要離開adv模式先
隻錶要keep住喺首頁狀態 而且隻獸冇瞓覺 而且開着個mon
隻伽瑪獸零戰績零獎盃 由蛋孵到成長期都係叫佢訓教,而家進化左黑色果隻
圖鑑咪寫左,全部都none
原來咁解,以為係不明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞