連登巴膠仝人祝賀中秋節暨恥笑屎水派發霉月餅兼馬坑撚973縮時叫春專區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
https://www.hyd.gov.hk/tc/tender_notices/doc/Forecast_of_consultancies.pdf
Dualling of Hiram’s Highway from Marina Cove to Sai Kung Town – Design and Construction 匡湖居至西貢市的西貢公路分隔車道工程 - 設計及建造 DC 設計及建造 2021 Q4 2021年第4季 72 months 72 個月
Tuen Mun Bypass - Investigation (NEC PSC, BIM) 屯門繞道 - 勘查研究 (新工程合約的專業服務合約,建築信息模擬) I 勘查研究 2021 Q4 2021年第4季 30 months 30 個月

睇返最後呢段2000年已經做過一次PPFS
睇嚟厹已經唔記得左當年261個教訓
直頭平啦
雖然收9.6個原因九成都係黨鐵唔想為左K52A而去改八達通機先要客係曾咀拍多次卡收多次4.8算數

btw, 自從幾年前黨鐵將西鐵同馬鐵部門合併,廢鐵同鐵巴獨立出嚟後鐵巴進取左好多
根本係九巴on9咗
借56S插手做埋龍鼓灘開拓客源唔係無得做
56S 龍鼓灘出屯市本身就有分段但收人13.6, 邊個so佢
而家K52A全日龍鼓灘客就最開心,俾$4.8有直車去屯門站
食環free shuttle收左皮黨鐵又可以穩袋去曾咀客嗰$4.8
可能計過數一年搶兩次錢賺埋都唔夠全日蝕掛
老九做野就係哪西
油塘堆站仲有白色貼紙遮住88X個Number
on9就唔係今日先開始
好多潛在客源厹都一律睇唔倒
有轉乘減4.8
不過咁 而家重陽先係咁講
咩二月八月 分分鐘真係全日載空
就算條數收得貴都咁話
近近地嘅798都唔記得啦
「沙田 <-> 將軍澳」都唔知講咗幾多年
淨係識叫人轉車,如果轉車真係咁方便同解決到需求就唔會keep住咁多年都有人講啦

係798被人插咗旗之後290先肯醒醒定定咁入標
798因為封關,將隧、大老山、觀繞塞車,都跌左唔少客,同屎巴有收過車15時段統一20
但又咁講,路況就冇得改,邊家做都死,至於武肺封關就冇人預料到嘅

不過有冇上述問題都好,厹要跌嘅客11年前已經跌咗
WA756 108
痕妓:
厹:將軍澳唔玩啦

今日108除左痕妓外,仲有班鏡粉
痕妓:坐要拍足全日WA756
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞