連登巴膠仝人祝賀中秋節暨恥笑屎水派發霉月餅兼馬坑撚973縮時叫春專區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
而家康城特咪又係坑口直出加多幾班車比康城人多個選擇姐
好唔習慣喺觀塘法院外面見到88X
係19年果時厹係提出過全部坑口特拉入康城,後來不了了之
當時官方數字,98D坑口特載客率44%、當時康城特係49%

44%概念係,590上RDP話要取消,佢早繁班次都係呢個數
依家就有喇
但係又唔係總站上車
根本就講完都覺得說服唔到人 但唔駁就即係認衰
精神病院班坑口撚吵左咁多年點可以認衰嫁
屎水99開到40分鐘,仲要放架鬼車係app

坑口直出特係未通將軍澳線前已經有,後來通左將軍澳線先至變全個早繁分拆

基本上寶琳車同坑口特都受塞車影響而跌左客,呢樣無得否認
問題係,人地跌完客都仲識塞爆部車,坑口特變成點樣?

間間巴士都係睇數字做人,佢一compare八達通條數就知坑口特客量太差,所以唔俾新坑口直出路線好正常

點解咁強調44%呢個數字,因為單睇數字其實客量係差到坑口特一班都唔留,只係因為厹要同屎水爭康城呢個位先至留住部署全拉落康城
等政府。二十年應該有
大欖隧道
P線大計
冇嫁 佢地永遠都係吵過左咁多年 坐車個習慣唔同左 只係坑口冇直出車 所以你講幾多野都證明唔到冇人坐

佢地一箱情願開左直出就證明到好多客會坐
但事實係成個將軍澳山下 就算直出都唔係特別好都未計坑口地鐵站應該係全港地鐵站位數一數二靚
正苦打算獅隧係多條管道搞掂
唔係講笑,通左中九龍幹線277E行大欖直出左龍灣可能快過依家

581060部自私車。。。癡撚線
P277
其實你一行入其中一個商場 基本上已經引緊你落去0066 同埋寶琳出去係搭多一個站
同埋坑口係咪小人住過寶琳? 呢個可能都關事
好唔習慣響油塘見到88X
厹:大欖好貴
早知行路,搞到唔上唔落咁等返77
你已經講左問題所在,佢成個區規劃都係坑口站做中心咁起樓,你係咪想成個站拆左佢令巴士有得做?

坐多一個站問題,呢個兩睇
寶琳<>坑口0066車程係3分鐘,係咪真係咁決定性我有懷疑,咁講的話一樣可以話寶琳總站一定有位

人口比例,無錯坑口:寶琳4:6,但好明顯巴士客量唔係
就拎98D早繁特做fair comparison
坑口+康城特15分一班、寶琳班次12分一班,比例上接近4:6
但寶琳班次頂閘、坑口特直梯都仲有空位,好明顯唔係4:6啦
厹:81c87d89c86c係俾一城/河東搭的
馬鞍山只係用嚟泊車同價錢牌
Mos一律建議你搭鐵

成20年係得89D有進步過少少
仲有40X漫遊
點解啲班次仲係咁撚垃圾
取消89
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞