連登巴膠仝人祝賀中秋節暨恥笑屎水派發霉月餅兼馬坑撚973縮時叫春專區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
咁撚堅
條友係咪小學雞嚟
2020年先註冊膠talk
岩岩揸車經過 去左渣華道一樣塞
仆街行英皇道仲快 102又贏
好撚尷尬
以前朝早T線都有司機識
不過之後搭翻無再咁做
唔知係咪個gps show左司機擅自改路俾人阻止左
唔明九巴班友點plan路
咁行繁時快多10分鐘
兩邊都唔知做乜野事
PR比人串都係冷處理架啦
係唔係巴膠做埋PR
可能諗住學九巴PR咁搶口
送左一班2A (406X) 同2X (5663)車尾
大約10分鐘之後上左另一部舊頭2X
之後就由興發街一路塞到繞道出口
落到西灣河見得返部11300@2A
我早少少行到去個站 真係搭返2A好過
可能主任做埋出post
好事嚟 油尖旺交通點都好過東九
應該搞重建尖東
屎水冇心做當初就咪撚買新城啦
市建局
大嘅觀塘市中心咪陸續開緊,九龍西近年主要係大角咀。
而家唔單止果欄,八文樓會冇咗,西九站同油麻地交匯處園景平台連接。例如可以留意街區整合汝州街//大南街、窩打老道同甘肅街段嘅上海街道路網會點,水渠道太子道西新出口應該會搞返。
旺角暗渠再明渠化潮流所興,翠屏河咪起緊,呢度北延界限街同窩打老道、南延櫻桃街,其他由近嘅南昌街遠至大涌道都可以整。
+ 重建福全街以北甚至順便可以拆埋西九龍走廊西再喺塘尾道平排加起過個旺角入口,空返大角咀道出嚟。
好玩過海狗公園
係塘尾道整條單線北行天橋駁返西廊都可改善到西廊唔對稱問題
成個旺角最塞:亞皆老街-新填地街-旺角道-西洋菜街/洗衣街圈,未見有提
環境唔係舊區咁差,不如話搬走科學館同歷史博物館先。
由得尖東停留係8.90年代俾後人懷緬吓
有,西面旺角街市為中心,連過去水渠道同花墟;東面亞皆老街以北,界限街政府大樓唔知係咩但最好係搬到旺角政府合署。
尖東堆商場翻新
換咗門口招牌(半島中心)或者將場內換做LED燈(信和嗰堆同新文華)就當翻新完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞