連登巴膠仝人祝賀中秋節暨恥笑屎水派發霉月餅兼馬坑撚973縮時叫春專區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
咁108轉其他路線 係咪兩程夾埋都係0.0先 係既我明日就揀依個方法過海
108唔會拍卡其他線梗係要正價搭
要計埋加班、加車、電車線變巴士專線或右轉線、簡化路口信號呢啲誘發因素,主力港島追緊九龍新界一半已經算勁。港島多山且窄,唔起多少少路難同地鐵加埋綠小競爭。
無事直頭唔想入元朗國
揸車入去就無位泊車 泊街就預左俾狗炒牌
開咩新線,吐露港上繁地獄級塞車問題已經夠趕客

白石角鳩巴要大貪啲收大埔價 唔拉大埔線入去做點收到依家呢口價
如果一開始就招標,應該全部收緊馬鞍山價
74D已經係
但上網睇K52A 一個鐘先得一班
今日實際開緊20分一班
屯門站有貼宣傳寫明今日20分一班

另外黨鐵市區線走馬燈都有宣傳K52A
基本上56S無得再玩
個計劃喺點??
星期六日,當你想懶搭巴士入元朗國,3幹入元公支路已開始感受到yoho等泊車倒灌,入到青公,轉幾次燈先過到一個路口,
星期六日無事唔約人係新界,九龍東一直免,尖沙咀、旺角都要諗諗
74D
原來係咁,狗巴又被逼害,明明係揾錢好時機
如果52S 好客的話,咁狗巴加車去做密啲52S 好過
入元朗國最多泊位已經係Yoho ,唔泊Yoho仲可以泊邊度
其實點解運吉會容許鐵巴開條同56S完全重疊嘅線
九巴當初唔肯全日服務 而鐵巴肯
聞說有公司拒絕平日都提供服務
另一公司肯平日提供1粒鐘1班全日服務

所以呢單厹自己抵死
但係做埋平日係咪要收返平啲
咁佢自己抵死 呢條線一個鐘可以行完一轉 平時少人嗰陣開一個鐘一班淨係需要一架車 營運成本唔高 又收得貴 咁都唔肯做 呢條好做過部分對外線啦 尤其係九龍東嗰幾條
平日邊個同你坐先
所以厹唔肯做全日都係可以理解
厹個條直達線,連屯門區線都唔做,等死
得龍鼓灘人坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞