連登巴膠仝人祝賀中秋節暨恥笑屎水派發霉月餅兼馬坑撚973縮時叫春專區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我以前住東部 都覺得class 745 尤其頭等遠遠不及mark 3
GA揀啲櫈已經係近年新車之中最好BR啲車真係新不如舊。最多睇埋EMR 810張嘢點樣
溱岸8號班友梗係反對啦
1500呎四房大單位賣點就係河景,唔係呢個呎數點賣到3000萬以上
當年高樓喺山邊,河邊到係比較矮
同埋會係跟山脊綫起
名城仲到成個大圍封住曬咁
仲會搞到啲鄉村,冇咗新出入口到市中心聯埋沙田圍加新田圍同秦石邨
好撚野龍翔道又撞車

BTW 頭先見80X客量比之前好左
想當年細細個
我姑媽住恆安邨廿幾樓, 可以望到秦石邨, 對住車公廟路 有秦石邨3個字, 青色嗰幅牆
頭先見到有部狗公舊頭MMC換咗新出E6M E6X隻暖白光管
個flow應該係裕東 美逸 北大平台 裕泰 滿東 美逸 逸東總站 裕東?

好過兜兩次逸東嘅
東芝呢個位係有啲複雜
其實準確啲講係佢自己唔再研發白色家電(冷氣例外),然後賣個貼牌權畀美的,即係美的嘅 ODM
冷氣業務佢冇賣出去,雖然家用窗口機都係大陸廠 OEM
至於家用分體冷氣,同埋上面講到嗰啲商用以至載客列車空調,就完全唔同了,都係自己設廠生產
大埔昌運麥當勞前少少有人亂過馬路比的士撞,所有巴士冇得郁。大埔中心站長室入面班撚樣真係唔柒理,出嚟望兩望就縮返入去
咁唔係可以做咩?
其實真係可以考慮吓善用洪天路
執下車都要啦下話,佢真係縮返入去玩電話,富善邨方向唔夠位過塞住曬又唔幫手睇位
仲有未計第一部74x塞咗喺燈口,第二部連站都出唔到,但係第三部仲喺度上客,想點啫佢?

總站有班次開到咪得囉 開走咗關人𨶙事咩 洗唔洗行過去推走架的士呀
1940 一單慈雲山車手表演,令巴士無法通過,19ms小巴等唔知幾耐,可能鑽石山條龍更長,無巴士返到總站,睇下慈雲山巴士總站!!

無車鬧巴士小巴公司都無用,多d鬧下d車手,一日幾十單,係咪應該賠償受影響巴士小巴公司及業界損失呢?

你有閱讀理解定係文盲?我咪講咗前面兩班車都離唔開個總站,第二部車仲要頂住正常上客個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞