連登巴膠仝人祝賀中秋節暨恥笑屎水派發霉月餅兼馬坑撚973縮時叫春專區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
搏吓紅日做龍鼓灘客都好呀
九巴真係自己攞嚟
平日唔會冇人去拜山嘅 同埋一車走天涯蝕錢都係有限 春秋二祭一次過賺返曬
照你個邏輯 依家所有A線應該cancel非繁服務
將軍澳都好憎康城
聯和墟好似都唔太想278A入皇后山
反建議厹做屯轉-龍富路直達龍鼓灘
無錯,屎巴A線非繁接近唔開,A17、23壽命極短
52S會做呢樣
但係厹唔係咁幾條屯赤A線除咗A33外 日間非繁都係半個鐘一班 even A36/37非繁冇咩人搭 相反56S就唔肯開非繁一個鐘一班 真係精神分裂
厹建議乘客由A線轉E線去東涌,回應新E線需求
連運吉都講過要預約嘅小巴客量有限
咁你諗住一時三刻去邊度變人岀嚟同你去拜山
就算係每月編配千七個位
編到爆曬之後又點樣樣維持落去?
每日蝕錢搏個幾日回本?
邊個會肯做蝕本生意
和合石新位上曬位咁耐非二祭時間咪又係一係行路一係的士

btw唔好偷換概念
目前A車反而係有人坐嚟返工放工或者去大嶼山
同拜山係兩回事
反而用返你嘅邏輯
點解乞巴A車非繁忙時間唔蝕住做?
一車走天涯蝕錢都係有限
乞巴可以靠兩繁回本㗎
早期應該話似紅磡站
咪交通廣場,大橋爛地
頭先見到有P36A
但老實講有冇咁大需求,屯轉同青衣站都可以改揀屯門市中心轉
屯門泳池轉,有vip區直出車
收$9.6都唔算平?
如果和合石同曾咀個case係相似嘅
咁曾咀食環署都唔使開Shuttle啦

而家唔係話$4.6,0600 - 2400每20分鐘一班,咁就話蝕本
而家鐵巴都係做日間1個鐘一班咋,仲要本身56S 15km收$16.6

唔緊要嘅,反正而家鐵巴肯做就得
九巴我真係恭喜你啊,清明重陽56S唔死都被鐵巴搶走一大堆客啦
紅日有幾多龍鼓灘客⋯
先唔講佢收幾錢,黨鐵又想唔想人地插旗先
我講56S平日版
K52A收9.6算抵啦 仲要轉車減4.8
其實唔介意有新線 但新線咪又要塞吐公老母埔公老母 都無分別
新線汀角路直出唔做
無腦搞太和直出
吐公上繁食全新界北車流 好難唔塞
有網友於本站專頁留言指新巴城巴專頁小編早前已經遞信辭職,昨日為其最後工作日。其後該小編以個人身份親自留言,感謝大家兩年來的支持,並指他本人一直並沒有權限去回覆留言,相信是要澄清昨日有關613A的留言與她無關。究竟是誰人以官方身份就613A事件留言,暫時仍有待證實。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞