連登巴膠仝人祝賀中秋節暨恥笑屎水派發霉月餅兼馬坑撚973縮時叫春專區

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
608鰂魚涌目測十條魚
我覺得假千九冷氣反而有啲風
泡菜車好似冇咗呢個風口
我覺得要成條東鐵埋入地下先可能有翻啲應有嘅速度
吐公一段慢過啲自私車
有時慢過MMC
有時覺得好似觀光鐵路
跟著吐露港公路擴闊
吐露港塞車問題出自隧道容量飽和
越行越慢
但佢個位好在個人唔會sir 走
白石角重鋪九鐵舊段,畀修復古蹟蒸汽火車同鐵道單車(開放埋畀裝配件單車)運行;沙頭角同和合石支線起歷史鐵道單車行人徑。太古站重開西灣河臨時車廠隧道,活化康山斜坑;美孚臨時車廠納入沿海單車徑
未來會導致;現時大埔公路馬場段以外,大老山公路T6橋同T5亞公角段倒塞
以為南韓金仔改咗名
見到未block嘅就知道唔係金仔
same
我前一兩日要入機場 搭左一轉TCL
A車張櫈真係無可能坐得穩 可能細嗰啲應該好少少

畀你起晒隔音罩做全封閉式,現線形有極都係常速。拎啲錢嚟鑽區域快線東案隧道直穿新界中東部山脈繞過吐露港同城門河谷做東鐵快線先夠中速,轉型做地區慢線。
不過九龍段起架空單車徑就有用;唔似倫敦 Foster 個 SkyCycle,同 London Underline 或者 Camden Highline 一樣佔用廢線限制鐵道容量擴張。
本來係諗過加句唔入中大,不過費事。鐵路博物館同交通運輸博物館點搞就認真問題嚟嘅,大埔滘站、大埔鐵路碼頭、九鐵宿舍都有特色。
Sor 自己話開山路只會係講起單車徑,因為唔鍾意單車隧道。講開佢現實 block 咗嘅澳景路,的確有喺決定起將軍澳西岸公路前同安達臣路一齊研究,唔記得寶琳南路係點,
我最關心既係機場快線批a train退役後會攞咩車取代 我覺得a train就係機場快線既icon
大陸車
張單係中車出新聞confirm左
38.2億應該夠換晒全部A 但係唔知會唔會連老鼠車都換埋
改裝幾卡轉去迪士尼線保留
香港站加月台,機鐵順手轉10卡車掛
仲會唔會嘥錢係呢批車到先
個殼漏水 GTO-VVVF又冇其他車用
佢套powertrain設計得太差
波牙據聞太細 夾硬去谷大摩打output去補加速度
結果變食電怪
我諗呢個都係機場鐵路市區段有班次限制嘅原因
629番生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞