大家覺得今年903 組合金獎會係mirror,rubberband,callstar定dearjane?

806 回覆
51 Like 13 Dislike
有冇上面呢幾隊
Kolor應該都係無份
鐘意佢地都係禁話
始終做主流歌嘅dj rb mirror cas
一定係佔上風
其實warrior算高質
出果陣迴響同正評都大
係呢期興反鏡先踩到變地底泥啫
明明果陣個個讚曲詞同背後意味
唔岩自己心水就樂壇已死係無意思
Callstar
事實上今年真係鏡仔年…
假如佢地9月再出多隻高質歌就好大機會囉金
其實今年call star d歌正d
淨係睇Warrior係好好

但你睇歌手淨係睇一首歌?
組金希望 C AllStar
今年集合之後出三首歌都真心高質
而且四個都咁唱得,聽完演唱會 Live 更加覺得呢個獎佢地應得
mirror 的話最組我無意見
C AllStar for sure
MC $oHo & KidNey
有冇人覺得mirror首boss好似exo首growl
Jerthen?who?
RB不嬲慢工出細貨,同埋完咗個concert真係畀佢哋回下氣過下自己生活先啦我諗佢哋而家嘅地位都唔係好在意拎唔拎組合獎
其實mirror已出solo果幾位,唱live都係好飄忽
雖然有時都會有驚喜,不過大部份情況係瑕疵為主
如果佢地唱live水準可以穩定d就好
認同callstar d 歌今年正
只係實力同人氣分別

所以要睇來緊個幾個月唱片公司點出招

暫時睇鏡仔追唔到都會囉「最喜愛」,呢個佢地值得嘅
warrior 高質係冇人異議,只係咁樣谷boss 法真係睇唔過眼,AP 仲要過埋warrior,身邊啲fd 都覺得boss 冇warrior 咁好聽
咩叫鏡仔年大佬其他歌手啲歌好差?你紅就一定畀獎你?
屌你老母識唔識規距
講咗幾十萬次唔好外流
無話其他歌手差,你認為啫
今年好多高質歌,囉獎就好多時係另一樣計算

另外又無話紅一定有獎,但呢度討論緊,計埋數,佢地已經銀喎⋯⋯ 囉唔囉到金就要睇埋今年年尾

理智啲…

鏡仔年指佢地今年年頭人氣紅足全年….. 呢樣係實力派同偶像派分別,只不過呢十幾年好似無乜偶像派彈起啫

TO 903 DJ
你地咁樣只會害死同捧殺佢地
到最後都係你地自己受靶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞