大家覺得今年903 組合金獎會係mirror,rubberband,callstar定dearjane?

806 回覆
51 Like 13 Dislike
正解
依家903擺明驚鏡唔出歌,播爆兩首歌先算
反正CAS一定繼續出,到時點都追得上
就算CAS唔出歌都可以靠壓播鏡仔造個金獎比CAS
結果就係依家一切都只係短期波動+製造緊張感,年尾金獎一定係CAS
希望la
連登同香港人可以捧到小明周國賢RB呢堆攞大獎

C AllStar由生於斯就黃 解散前照攞最佳金 今年回歸應該繼續啦 頂多係香港人未知佢地咁黃

鏡粉今年勢頭係好勁 但我覺得臨頒獎個陣推下C AllStar今年個三首咁有意義既歌 其實似會讓到路

再者用黃藍黎撐歌手黎吹奏就係無視佢地既實力 老實講佢地唔計政見本身所有歌就成日講香港既野/情懷 live又勁撚到痴線 今年既歌直頭畫到出面 大家更加關注佢 加上實力點都勁過Mirror先
香港人口講撐黃
但投903又未必好熱烈
年年頒獎禮都大把人話唔知點投
加上903投票個pool好細
你睇返chill club日日宣傳
拎萬零票已經贏最男
903未必咁多人投
以鏡粉嘅行動力同癲喪
一人投多幾票已經冇得輸
唔係話CAS RB粉絲少
而係佢哋有冇咁大動力去投票
所以唔需要講最組,單純希望佢地拎到組金
組金係903決定
係,但係要比903知,唔係得鏡粉先power大
CAS同其他組合一樣都有好多香港人support
我記得林家謙贏最男好似冇2萬呀
903最男最女最組不嬲都係網上投
最歌先係現場投
起碼轉咗10年
話說有冇ian炒車現場嘅link
Tonick 算小眾?
agger呀
起碼啲band唔駛比Mirror壓住,救得一隊得一隊
其實喺生於斯之前就已經對香港好有諗法

https://youtu.be/nLw0T7I-8PM

佢哋搵梁柏堅填呢首又係CLS
不過編曲風格幾強烈,未必個個都鍾意

https://youtu.be/Bnq9jdg0MA4
但其實之前係組合比band壓住

除咗燒烤叉之外 近呢十年拎到903三甲嘅組合 得R&K同小塵埃各一次 (加上年鏡)
CAS真係好值得更多支持On仔首時光邊緣的人 YouTube view數仲少過MC

利申 兩個都鐘意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞