大家覺得今年903 組合金獎會係mirror,rubberband,callstar定dearjane?

806 回覆
51 Like 13 Dislike
dearjane聖馬力諾之心903 ap 只有83左右
rubberband 每道微少 ap 只有45左右

依d高質作品也播得偏少
hin男金,家謙下星期出新歌男銀好大機
每道微小係跨年,所以嚴格嚟講今年RB 暫時得一首派台
兩個都唔穩,最多都係銅,個個DJ 講思念即地獄點好聽法,最終都只係十大尾位,到年底都唔知保唔保得住
男100%軒
呢個真呀,今年寰亞真係一手好牌,最跌眼鏡係先哭為敬同沒明日的恐懼嘅播放率兩大遺珠
男銀
唱作金應該得掛
Aga,謙都無乜聲氣
男銀仲有咩人
今年對手已經算小
牙醫唔出歌
拍乳頹
林家謙無乜聲氣
鏡仔未夠火喉
家謙即將派歌,903 今年hea 播JF,估計最终得十大尾位/唱作銅
Rubberband啲主打歌首首都咁上下,好悶,side track正嘅又唔會1播

Mirror個勢喺度,warrior係好大突破,但boss首詞搵林寶做乜撚嘢

C allstar 其實係水準之下,但903偷左人地好多年金,仲要係俾矯情嘅supper,係咪要找數

利申:從來都好撚憎supper嗰啲懶warm,扮五月天正面撚style,但一半都冇,唔明點解咁撚多人曾經覺得佢地正,冇撚腦
水準之下有冇搞錯?
Rb 首主打唔算重覆LA, 之前個d挾持,fly天唔算LA, 之前simple lovesong,開眼都唔同style
算啦 上年年尾先出完碟
rb今年應該係休息 有一首ciao已經係bonus
仲有上年微小都好特別
條友9 up到
我都想佢哋拎
但係903捧mirror真係捧到出面
高質到CLS
同生於斯果年比咪水準之下囉
但唔該同其他組合比 唔好下下搵最顛峰時期嘅CAS出嚟比
吖 差啲唔記得咗 就係十首輸俾三首 俾903當咗做捧SM上神台踏腳石果年

今年係咪就嚟多次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞