大家覺得今年903 組合金獎會係mirror,rubberband,callstar定dearjane?

806 回覆
51 Like 13 Dislike
報一下冇咩所謂 但係勁double standard
奧運mirror ig留言=支持本土運動員 好正
CCTVB留言 = 想紅 黐金糠 但係張家朗明明有follow 對方
運動員聽Mirror 大字報 Mirror直播唔尊重運動員就深潛
立場娛樂新聞部真係摺柒算啦
咪同以前唔會報泛民衰嘢一樣
立場最賤係屈supper奶共
其他娛記拍四面台做娛樂新聞都係咁拍嘅時候
我估拍四面台,對佢哋嚟講應該唔係太困難掛?

一係立場拍演唱會片,係啲記者自己買飛入場睇show,順手拍埋翻嚟,私人時間做公事
坐靚位就拍到可以出街嘅片,坐西位就拍唔到片
佢哋唔係做開娛記未必拍得好
make sense就應該係集中投留下來的人
呢首出面最大noise
CAF基本盤以外會吸到街客票嘅
不過一同RB互搶就難搞D
緊係唔係啦 有media位㗎

但都睇主辦俾唔俾啲media拍咁多
所以又唔可以話一定係佢哋有取向點點點咁(但都一定係有㗎喇
立場Mirror出咗5條fans cam/演唱會精華+1條show 後訪問
小明出咗1條演唱會精華
Mirror會唔會太賣大包比班media

C AllStar係有喺啲24/7/21晚即出嘅fans cam片,留言叫人private啲片咗先,不過都係為保持神秘感啫
咁立場完咗成個show之後擺翻條精華片上youtube channel都好呀

同埋我見RB係有提供翻演唱會片比啲media,係咪立場見條片唔係自己拍,所以直頭唔擺條大會片,橫掂佢哋唔係主力做娛聞
點樣叫到班街客集中票源係一大難題
黃卓鵬
9up完潛撚左水 當咩事都無 又唔駛負責任
在我角度嚟講supper個立場依然好模糊
其實keep 住唔回應,啲樂迷可以當睇唔到
而家都唔會俾人插得咁金
但係我又唔會話去到覺得佢哋係奶共
因為近幾年唔計佢兩個最近已經係得16年JW同欣宜入過
俾Cas 啦 對上一次拎已經5年前
今年三首歌同演唱會都咁高質
今年唔會
口水播緊Ciao
又深潛左一晚
Dear Jane 開到五場紅館,愈反愈強
193 唔敢報
同以前唔會報泛民柒事一樣作風啦
點會拆黃絲大台
真!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞