大家覺得今年903 組合金獎會係mirror,rubberband,callstar定dearjane?

806 回覆
51 Like 13 Dislike
CAS
rubberband啦 年頭紅館爆場,又有歌切合歌人心境
未知,不過真係有點
RB今年唔知仲有冇歌
CIAO就算播到至尊歌都追唔到組合金銀
CAS 點輸
首首都拎冠
留意!第三plug沒明日的恐懼比903用boss瘋狂打壓中
好快落榜,連頭10都未上過
https://youtu.be/GmVtpXz1AL4
今星期落榜,最高11位
華納谷gigi新人獎姐

打壓CAS捧mirror,903
認真問 邊度似
私心覺得呢首仲高質過留下來的人
真係成地眼淚
曲詞編監加mv
要意境有意境
曲風又特別
份詞又咁正

反而ansonbean播得太多,係咪補償返

同公司callstar jay fung 903 明顯比上半年播少左
高質又點 dj唔播,就連頭十都冇
係播少咗好多
Jay Fung 首新歌都好聽
結果齊齊消失
嚟近睇埋joyce新plug就知係唔係真係d quota過咗比ansonbean
不過咁遲先出其實ansonbean都唔會搶到獎
咁其實新人嚟講我覺得呢期係mc 反對無效最好
以ansonbean歌唱技巧唔會預期有獎
都估計係903捧mirror,其他咪打壓
903無播jay fung咁多,jer都可以有機會谷上男銅
個世界發生咩事呀
jay fung 唔知唱作人會唔會仲有三甲
明明佢地公司今年個個d歌都有料
真係唔知行錯咩運
男歌手真係唔知
仲有成班鏡,謙謙,陳伯 前個排成日聽到純白。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞