大家覺得今年903 組合金獎會係mirror,rubberband,callstar定dearjane?

806 回覆
51 Like 13 Dislike
你點解覺得佢哋需要傾
上年無傾都拎到
上年mirror 入唔到五強,呀契點夠姜濤爭,今年mirror 爆紅,warrior 同 dear my friend, 應該互𠝹
傻啦
姜好多唯粉 Warrior𠝹唔走的
分分鐘 姜 Ian AL 三首入哂 團歌入唔到
我覺得姜糖水分幾大體感身邊神徒多過姜糖
咁可能四首mirror + ciao
mirror點𠝹都多票過其他人
通常C AllStar會講明叫人集中投一首
Fans通常都會跟
咁樣所謂嘅「自界」就會無咁嚴重
以往嘅叱咤C AllStar靠鐵票都入到叱咤最歌十強
今年多咗動員能力咁強嘅Mirror,佢哋各自嘅solo歌可以單靠鐵票就入五強,
CAS就唔知有無單靠鐵票就入十強呢支歌仔唱(畢竟唔知CAS基本盤多唔多得過每位鏡仔嘅基本盤)
一早知la
鏡仔啲鐵票真係好撚跨張
再係咁以後啲投票唔撚駛玩
講開又講近年最歌投票女歌手超弱勢
得小明同Kay入過5強
對上一個唔係佢兩個入5強已經係JW首矛盾一生
基本上楊千大嬸之後都唔太夠力推,你唔記得左女神
年年最男KT 最組鏡 最歌又係鏡
係喎
都係16年
近幾年小明同Kay都係一半一半
其他女歌手完全唔係果皮
梁總都有得爭下嘅
一係
其他歌手嘅fans就要出盡全力,谷曬全部fans出嚟投票(我估以往每個歌手嘅fans base都應該唔係全員出曬嚟幫手投票),兼全力拉票

一係
其他歌手嘅fans出曬post講明都唔再參與任何樂壇頒獎禮嘅投票項目,削弱個獎嘅含金量,由班鏡粉投飽佢
(呢個講下好啦,無咩可能會有人理+做,同埋仲有唔係任何歌嘅fans,係純粹樂迷都會投)
Mc soho, Kidney
舊年最組仲係Rubberband,今年難講
鏡粉傾掂數得一首入五強嘅話就攞硬最歌CAS 自𠝹首首都咁正都唔知投邊首好
通常C AllStar會講明叫人集中投一首
Fans通常都會跟
咁樣所謂嘅「自界」就會無咁嚴重
以往嘅叱咤C AllStar靠鐵票都入到叱咤最歌十強
今年多咗動員能力咁強嘅Mirror,佢哋各自嘅solo歌可以單靠鐵票就入五強,
CAS就唔知有無單靠鐵票就入十強呢支歌仔唱(畢竟唔知CAS基本盤多唔多得過每位鏡仔嘅基本盤)
鏡仔啲鐵票真係好撚跨張
再係咁以後啲投票唔撚駛玩
一係
其他歌手嘅fans就要出盡全力,谷曬全部fans出嚟投票(我估以往每個歌手嘅fans base都應該唔係全員出曬嚟幫手投票),兼全力拉票

一係
其他歌手嘅fans出曬post講明都唔再參與任何樂壇頒獎禮嘅投票項目,削弱個獎嘅含金量,由班鏡粉投飽佢
(呢個講下好啦,無咩可能會有人理+做,同埋仲有唔係任何歌手嘅fans,係純粹樂迷都會投)
今年毫無疑問我諗其他組嘅fans 夾埋都唔夠鏡粉多
咁舊年Rubberband都係靠街客+自己fans base去贏鏡
RB單靠基本盤好難贏,如果唔係早幾年就贏到Supper Moment 同 C AllStar啦
今年要贏鏡,就睇最組其餘四強點拉街客
唔洗諗點拉啦 另外四組加起來都應該唔夠打
咁點解舊年Rb仲贏到鏡,今年就一啲機會都無?
今年mirror紅過上年好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞