大家覺得今年903 組合金獎會係mirror,rubberband,callstar定dearjane?

806 回覆
51 Like 13 Dislike
ciao?
支持c allstar
YES
Mirror係最紅但係啲live
C AllStar 啲live無撚得輸
謝茜嘉好支持rb
Ciao有個rehearsal live版MV同正式MV
應該係分薄咗
上年C AllStar仲係休緊團嗰陣,佢哋啲票應該係流向比Rubberband同Mirror

好彩舊年啲街外人仲好熱衷投比Rubberband,如果唔係實輸比Mirror

今年的話就係要睇街外客有無被大量轉化成鏡粉,
同埋C AllStar可以收翻幾多票翻嚟,

仲有要睇埋各大band隊&組合們今年最後衝刺嗰陣交出嚟嘅成績表,
呢個應該可以左右到以往投開Supper Moment嘅人投比邊隊
C All Star年
仲有kolor ,per se ,小塵埃
未到十一月,一切都充滿變數
睇下啲組合、樂隊九月&十月啲歌出成點先再估啦
都未知曬今年仲有邊隊會搞演唱會&出碟,
個個今年都無咩預告就突然有搞作
其實試當真嗰兩件隨時有機會攞獎
呢個星期903成日播
私心想 CAS 留下來的人 拎年度歌就夠
呢首真心值十大
仲有今年組合金同最組
第三plug 沒明日的恐懼 都絕對拍得住留下來的人
但係最近聽商台真係聽到心up , 係咁播boss
所以希望大家一齊幫CAS造起個勢
https://youtu.be/GmVtpXz1AL4
想捧上組金又唔夠歌
香港係樂隊多過組合 主流樂壇都係

以前唔拆係因為唔多組合 又或者係話903 buy嘅組合唔多
今年咁多組合都咁高質就咪夾硬捧Mirror
個獎係要嚟嘉許做得好好好好嘅組合,
唔係用嚟做城中熱話就算
難d,投票唔夠mirror
加埋都....
其實係講緊至尊歌曲定我最喜愛歌曲先?

至尊歌曲嚟講,AP要第一,商台班DJ肯播先算啦
仲要敬老尊賢,係都未到C AllStar呢班上咗位但係未到大佬級嘅組合攞

我最喜愛歌曲嚟講,係唔夠班姜糖同Hellos鬥,佢哋淨係靠粉絲基本盤就已經送到姜濤同陳卓賢入最歌五強
今年班鏡仔咁多solo歌,按照佢哋以前只係谷自己仔仔solo歌,唔理團歌嘅特性,今年團歌應該唔會有最歌
不過以往C AllStar嘅歌最勁都係入到最歌十強,未試過入最歌五強
所以係要諗點樣送到首歌入五強先,然後再諗夠唔夠班姜糖同Hellos鬥
mirror live好得人驚
想c allstar,但warrior雙週冠,boss又長期頭5,好難講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞