大家覺得今年903 組合金獎會係mirror,rubberband,callstar定dearjane?

806 回覆
51 Like 13 Dislike
以今年派歌質數 c allstar絕對值金
組金一向以音樂質數行先
903唔好為咗搞gimmick而硬捧啦
何況已經有最喜愛係人氣獎

想可以喺頒獎禮度聽到留下來的人live吖
其實依家係需要一個睇得晒曲 詞 編 監 歌手唱功 歌手感情 仲有傳唱度 嘅頒獎禮
呢樣野無一個台做到
903 tbb rthk Chill club全部都唔得
依家嘅頒獎禮根本全部都係「我最喜愛」
如果唔識唱歌都可以攞至尊歌,組合金,903真係好有公信力
仲有最喜愛獎
某團完全係擾亂緊個樂壇
係㗎
但偏偏903本身已經係最貼近嗰個,同關注度最高嗰個
同埋以前都仲會捧啲少人識嘅歌手拎新人、十大
而家感覺就係連dj都係圍住「人氣」嚟決定播放率
903一向見高就拜
最緊要夠爆夠gimmick
佢哋幾時有支持過真音樂?
頒比鏡 班粉絲又開心 班黃豬又高興
邊有嘢輸
以前捧方大同上男金
後尾捧周柏豪上男金
對呢個台仲有咩期望
全力支持CAS組合金
駁唔到吖頂

輸嘅咪一班好有心做音樂嘅歌手
同一班想繼續聽好歌嘅樂迷囉
自從古天樂拎最男
已經當係一場show算啦
一定係C AllStar 今年幾首都屈機
最男話晒係人氣獎

都唔可以話係903一手造成嘅
(俾feauturing嘅人有份侯選唔知係有心定無意啦)

都仲要有一班平時唔聽歌鍾意食花生嘅香港人支持

但男女歌手組合獎唔應該係人氣獎嚟㗎嘛
未必,mirror已追上
mirror成隊得兩個識唱歌
The hertz真係難啲我都想睇佢哋拎
不過另外個幾隊個勢太勁
最男鬥人氣ok
組金就唔好,但今年可能無得同mirror鬥
C AllStar兩首五台冠軍 mirror追條毛?
one promise
方大同當時喺邊間唱片公司?
方大同香港台灣都係華納,過左台灣先大紅拎金曲獎
Callstar > RB >>>>>>>>>>>>>>>>> 其他
如果903 執意用眼聽歌嘅話,我都冇嘢好講,壓AP 壓到沒明日的恐懼榜都落埋,三甲都冇班DJ 真係好嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞