疫苗多到用不完被扔掉!美國醫師絕望:近半人口拒接種

467 回覆
162 Like 128 Dislike
你睇返藍州同紅州個vaccination rate 再講
好簡單拎加州同Alabama
Pelosi and White House blame Republicans for fueling spread of COVID but fewer than half of young people and 36% of black people have had shots while 92% of older Americans are jabbed
https://www.dailymail.co.uk/health/article-9847225/Data-shows-NOT-just-Republicans-refusing-COVID-vaccine.html
美國好多人乜疫苗都反

再加埋一堆人對武肺疫苗有合理既安全疑慮,真係好難谷人去打
更需要打疫苗嘅原因係因為醫生講過?
段新聞明顯有張圖講republican 4成幾唔想打
Dems 一成幾
根本係兩邊都有人唔想打 但Republicans 明顯多好多
咁同打個數唔對囉,話左膠虛偽,你估流『嘉』

你係咪閱讀有問題定理解困難
第一句已經講咗原因啦
你係咪連訴諸權威都唔知係咩?一係就直接俾論點啦 搵左咁多資料 聽咁多講座 同人講邊個邊個咁講所以係咁係論證唔到任何野
好叻叻啊識撻個term出黎嚇人

成段野比你扭曲到變成因為醫生講過所以要打針已經灰灰地
仲要比你9up乜野訴諸權威
唔該你番去睇下訴諸權威既定義先衝出黎啦

中武肺死亡率遠高過正常人
維持到血糖就打得

原文原因比哂你 你都硬係要扮睇唔到係到斷章取義

不過士旦啦 你鍾意啦
咁點解維持到血糖就打得?
咁都俾你駁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞