疫苗多到用不完被扔掉!美國醫師絕望:近半人口拒接種

467 回覆
162 Like 128 Dislike

我同身邊20幾個fd全部打曬,個個依家都身體健康lol
Quit that bullshit man
d藥廠賺少咗即刻搵人屌
仲嘈打唔打針?
都講緊要打第三針啦
打完D人都會照感染,咁打來有咩用
因為唔會變重症,死亡率大減
咁咪由佢地死啦
ching你年年打流感針咁威
屌每100年就黎料啦
Deep state 歷史深遠
現任總統也很給力,但這些專業人士感覺更差了,因為相當多人抗拒疫苗。

這些專家稱,疫情正在進入一個黑暗的新階段。美國將近一半國民拒絕疫苗、不戴口罩、將防疫限制視為對自由的侵犯。

給你老母力

睇下香港就知
係真係侵犯緊自由
唔係無的放矢
班人乜都屌
自己貼fake news竟問人deep state d 新聞都好信
自從連登比熱青城同愛侵力攻陷左之後真係好多低能兒
anti-vaxxer睇唔到
疫苗撚又配合政府放風逼人打疫苗啦!呀!疫苗撚分分鐘同抗疫撚一樣可能係政府/親政府嘅人!
返工?返你LM咩
即刻去救手足啦
美國有vaccine passport 咩?
登同賀咁講?有冇source?
以我了解係登話咗唔會有federal level嘅vaccine passport
但各個州可以自己搞
有冇source 睇吓邊度有講搞緊?
有近半係正常都算係咁 廢物就要扔㗎啦
侵侵做總統個時,話 trump 疫苗冇公信力
https://www.statnews.com/2020/10/07/harris-pence-vaccine-trump-covid-19/
重洗問,深藍囉
其實侵訂咗三千萬,登又加訂到每人三針,重有開頭怕唔夠,連做損『好』個到都要用來打
個別州搞又入佢數
篇嘢有啲段章取義喎
賀話信Fauci 但唔會因為侵話有用就信有用
意思係講緊信專家
利申 冇話撐邊邊 但想了解清楚成件事
咁你咁講,你咪睇返個時副總辯論同十一月到一月份疫苗新聞囉;個時 dems 就一路頂住,想唔批,又話唔會打 trump 疫苗,因為trump迫人批。總之,現在係年青人唔打同黑人唔打,佢自已個 base 囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞