疫苗多到用不完被扔掉!美國醫師絕望:近半人口拒接種

467 回覆
162 Like 128 Dislike

打手幾好做
我估,你呢個長篇大論應該無乜(反對)人會覆你佢哋見多字/有point就唔會覆,可能5毛pr去第二度揾食仲好,簡簡單單幾個字,一係睇唔到抝唔到
低級打手
人嘅生命自己負責,個體生與死本身對整個物種傳承有路線上嘅意義,唔需要醫生高高在上咁沮喪
Check乜鳩你兩個都無講到野淨係識話打手就覺得贏咗咁全世界都打手
https://www.cnbc.com/2021/07/30/cdc-study-shows-74percent-of-people-infected-in-massachusetts-covid-outbreak-were-fully-vaccinated.html

Roughly 97% of new hospitalizations and 99.5% of deaths in the U.S. are among unvaccinated individuals, U.S. health officials repeated this week.

比數據你地又唔信一味鳩up 而家入廠個d 絕大部份都係無打針 打咗針中咗都無事,你可以唔打不過成日講陰謀論好woke 咁做咩啫
連登仔原來咁大愛
我打完之後出年都會走,去英國
trump選輸班愛侵力真係幫唔少手
走咗去⋯⋯離開呢個世界
問題係依家呢隻中左理得你係輕微定冇病徵
一律定性為「無症狀感染」
就算你健康冇問題都要捉你去禁錮到測試合格為止
而就算你打晒針都冇得豁免
肺炎最大問題唔係傳染性高變種快
而係社會對佢既定性出現問題
無嘅,其實成班唔關事嘅人咁肉緊我覺得有d 搞笑啫 講到自己名譽美國人又懶係知內情係咁deep state deep state 以為自己食咗red pill 好woke
其實呢 其實咁講
如果佢無乜病症 你可以當佢係感冒 你驗到有 咪準備定對策
佢都冇藥醫 但唔致命唔高 加上治療方法係有乜病徵就用乜藥 令你減低細胞因子風暴
既然無病徵 又何須要去理會病毒對你影響呢
既然打咗針都可以染上成為無病徵 咁又點呢 咪一樣有發病咪用以上方法 唔通同你講 你安全咩
打咗支針只係唔想醫療爆煲 老實講 冇呢隻病 香港醫療好多吉床咩

喂 面對現實 打咗針唔代表你保護夠 染病唔係一定冇機會率發病 病情幾勁 好難講 正如普通肺炎 有啲 自身打贏 有啲 入內科瞓幾晚 有啲 要去隔離病房吸氧氣 肺炎都冇任何正接藥醫 康復後遺症有幾多冇人作準 但隻病係帶有攻擊血管功能 呢隻由中招同打針都有類似情況
如果相對血管功能差嘅人 的確容易致命 問題係 我點知我血管功能有幾好同幾差

再講 你出世到小學打咗咁多針 你係咪覺得 水痘 乙型肝炎 五合一 咁多針 係唔係打咗代表你唔中 我唔覺囉

你見到醫生 話你知 除咗通波仔前後一個月唔打得 其他打得 但出咗事冇人理唔關佢事 仲要政府拋句 你知自己健唔健康 你自己行入去打就自己負責架啦 咁都講出口 你話醫生幾有醫德(一直都唔覺醫生好有醫德 有都唔多 希望將來愈多愈多)
你班公仆打晒未?
另外好奇想知運動員有無打?
同連登仔一樣
連登仔不嬲都笑話黎
咁又點
冇一個人係啱曬,收鳩皮
睇英雄漫畫上腦,以為啪藥打針會變超人
啲人玩奶廁版 challenge 點解會入呀侵數?
越無知既人越自信
想請問一下你係做緊醫生定點
自問身邊既醫生朋友都無你咁有自信
仲要人地求你打疫苗lol 你收皮啦公屋仔快撚D死啦,其實香港有錢人已經打撚曬,得班poor cheapass fuck 煩膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞