疫苗多到用不完被扔掉!美國醫師絕望:近半人口拒接種

467 回覆
162 Like 128 Dislike
做咗萬磁王仲要返工 又一個連登黎生
南韓發生咩事,點解會突然之間少咗咁多人打
官方話近100%你信唔信先
首先就一定唔打架啦
一向都係咁講

其次
咩叫夾硬話風險大過收益
打完後面癱、中風
有關血管出現問題嘅個案屢見不鮮
如果呢啲唔係重大風險嘅話
我都唔知講乜好
最重要係
你根本說服唔到我個收益有幾大
大到我值得拎條命去搏

再者
你話有實質證據就出paper
倒不如叫醫院同政府開誠布公
唔好隱瞞所有
有關接種疫苗後出事嘅個案
等市民自己判斷
下下都話唔關枝針事
你估市民真係咁單純咩

唔講仲以為上面嗰兩個人
係專業嘅科學家
對COVID-19疫苗暸如指掌
仲講咩
「拜托連登仔專重下科學精神,唔好用「未知的副作用」嚟為自己的無知開脫。」

我淨係知所謂嘅科學精神
就係疫苗未做好臨床測試就推出市面
等市民接種
最大嘅科學精神就係等市民做白老鼠
汰弱留強果然係自然法則

智力障礙者阻美國發展
驚就等Novavax個隻蛋白疫苗la
以往流感疫苗都冇迫人打,係因為流感疫苗唔係政治疫苗
匙羹咋?咁佢頂多只可以做匙力王
佢哋來來去去都係話信磚家信西方藥廠

磚家幫藥廠出paper護航

跟手佢地就做打手

藥廠同有利益關係既人就係利用人對疫苗既信用而製造恐懼

留意下,之前年年吹奏流感,呢兩年消失左,所有主流媒體就瘋狂宣傳肺炎
確疹其實係流感

不過改個名叫肺炎

再煲大啲

屌,抵抗力好咪唔會中囉,中左身體強壯都會冇事

不過政府同主流就當然繼續吹白色恐怖
因為地方唔關針事
但fd 老母係美國打,死咗
流感疫苗冇国安法
政治疫苗有国安法,用国安法嚟結合支政治疫苗
過左呢兩年仲信主流磚家同主流媒體?

99%都係洗腦機器
講真,係因為政府成日講大話,先會有咁多人唔信架姐。
講到自己幾信科學,幾咁理性,實際上咪又係袁國勇up乜咪跟住up除非你連user名自拍一張相關學科既phd證書我咪信囉

至於數據,做過政府既人都知,都係做出黎既啫,佢背後點揀sample得佢先知
今次全球病毒騙都係
所以嘢under control of gov包括磚家
連登仔係俾人寵壞的孩子個個嬌生慣養
mr garrison
美國人都可以唔信政府
晶片就應該冇,但全地球都有人打完BNT個身有磁力,唔係fake news wo
美國嗰啲傻人係又唔打疫苗又唔戴口罩唔保持社交距離,咁咪出晒事
香港就算冇口罩令嗰段時期起碼九成都戴口罩出街,兩者分別已經差好遠
暗串緊打針自殺嗰班人
係唔信藥廠及同球”政府”

全球病毒騙局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞