疫苗多到用不完被扔掉!美國醫師絕望:近半人口拒接種

467 回覆
162 Like 128 Dislike
可惜好多人唔知,我完全唔明唔信政府/黃點解會去打,好矛盾
中咗存活率係99.97%,你會唔會為感冒去打針預防,仲要打隻未過臨床實驗,mRNA技術係新嘅之前未成功過,連mRNA發明者都話unstable未可以比民眾用住
佢哋會話,你啲片係假架,假資訊唔通主流媒體無假資訊?
n=1咁犀利
BNT 一樣貨嚟
你嘥鳩氣啦
仲可以清理人口
連登都大量反疫苗傻閪
美國醫生我會打
香港醫生
咁戇鳩有民主都唔掂
大肚打得都on9,生少件進化論
遲啲仲有第3針永世年年打,好好賺
唔係嘅,時晨未到,遲下睇下會唔會多咗人生cancer個啲囉
我以前都無聽,之從美國大選之後接觸到,愈聽愈make sense
因為有部份係啲盲信科學既膠,唔信陰某

其實白過兩年,我當2019之前佢地唔知,美國大選仲未完全醒就可惜

利用人類對科學既信任同依靠,推疫苗監控,遠既唔講,過往不斷吹捧流感疫苗已經係洗腦一部份,有人話真係有病毒,因為係人工放

再者留意下之前吹奏既流感消失左兩年,轉移吹全球”肺炎”, 所以just a flu真係啱,身體好唔會中,中中左既身體強壯都會出院,不過主流媒體只會報好多人中
之前話打完可以唔使戴口罩依家又改口風話要戴,遲啲就谷第三針
講到咁明顯都叫暗,點樣先叫明?
因為要加強恐懼

令全世界完全受到監控,變成真正AI兵工廠,聽聽話話
人類只能靠呢班醒覺咗嘅人
我打咗水豆針,都生水豆啦講到打完針就100%萬事大吉咁
你唔係睇咗條濕鳩片有條友貼粒磁石係手臂痴住就話有磁力下話
又開始又有一批打手洗地
變種關疫苗廢咩事
變種?

換個名姐

流感變肺炎再變Delta
美國人均浪費食物世界第一,香港人嘅五倍
美國人均垃圾生產世界第一,香港人嘅七倍
美國人均炭排放世界第一, 香港人嘅兩倍
美國人均能源消耗世界第一,香港人嘅四倍
美國人均儲備疫苗世界第一,香港人嘅六倍
病毒係人為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞