【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
即使我地唔開post 但都會keep住撚
【希望有巴打接力】

我同撚巴六月都各自有嘢忙,無辦法再長時間MON住個POST撚狗,所以希望各位巴打可以接力撚狗。如果大家有需要聯絡我地,可以SEND EMAIL畀我地,我地有時間會盡力幫大家,務求落力撚醒隻落水狗,各位巴打加油

雲巴呢?

日日撚狗攪到生理時鐘錯晒, 畀條女鬧
希望有巴打接力

Me ok?

轉頭醬囝又扮係你架啦

佢可以點扮

巴打email我地

Email完唔好爆任何野
【希望有巴打接力】

我同撚巴六月都各自有嘢忙,無辦法再長時間MON住個POST撚狗,所以希望各位巴打可以接力撚狗。如果大家有需要聯絡我地,可以SEND EMAIL畀我地,我地有時間會盡力幫大家,務求落力撚醒隻落水狗,各位巴打加油

雲巴呢?

希望有巴打接力

Me ok?

轉頭醬囝又扮係你架啦

佢可以點扮

巴打email我地

舊登pm啦
醬囝, 你唔好咁啦, 都MON住咗你太空卡5164 XXXX, 你啱啱用個電話開TG見到嫁啦, Wayne Chan就我當冇睇過啦, 再唔係幫你報警

又唔係做,你同我講做乜

有人話你老强人 記住報驚

雲巴呢?

希望有巴打接力

Me ok?

轉頭醬囝又扮係你架啦

佢可以點扮

巴打email我地

舊登pm啦

Ok

希望有巴打接力

Me ok?

轉頭醬囝又扮係你架啦

佢可以點扮

巴打email我地

舊登pm啦

Ok

多謝你啊巴打
醬囝 19個鐘都過左 你要爆料未?

Me ok?

轉頭醬囝又扮係你架啦

佢可以點扮

巴打email我地

舊登pm啦

Ok

多謝你啊巴打

Ac名?

希望有巴打接力

Me ok?

轉頭醬囝又扮係你架啦

佢可以點扮

巴打email我地

舊登pm啦

Ok

多謝你啊巴打

你比舊登名佢啦,
我舊登ac比牙joe收左皮

雲巴呢?

希望有巴打接力

Me ok?

轉頭醬囝又扮係你架啦

佢可以點扮

巴打email我地

舊登pm啦

Ok

醬囝狙擊手都換左兩三代 醬囝塊面皮真係厚過格林園牆

令我諗起洪非凡
扮識網吧老闆……

Me ok?

轉頭醬囝又扮係你架啦

佢可以點扮

巴打email我地

舊登pm啦

Ok

Pmed

而家第四代
6c信呢
醬囝, 你唔好咁啦, 都MON住咗你太空卡5164 XXXX, 你啱啱用個電話開TG見到嫁啦, Wayne Chan就我當冇睇過啦, 再唔係幫你報警

又唔係做,你同我講做乜

你幫我報啦

不了 你本人去好D 你同警察咁熟 屈你老強喎 告尻佢啦

又唔係做,你同我講做乜

你幫我報啦

不了 你本人去好D 你同警察咁熟 屈你老強喎 告尻佢啦

係囉,仲唔告嘅點解

我都要去完旅行同工幹先得閒撚狗
比醬囝有時間鬆一口氣

令我諗起洪非凡
扮識網吧老闆……

洪非凡好戰好多 串過馬撚重成班人撐佢開地圖砲 蔣仔係到得一個人

巴打pm咗啦

令我諗起洪非凡
扮識網吧老闆……

洪非凡好戰好多 串過馬撚重成班人撐佢開地圖砲 蔣仔係到得一個人

蔣仔又蠢 又無人支持

令我諗起洪非凡
扮識網吧老闆……

蔣仔又蠢 又無人支持

你話點撚算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞