【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
好多email 既格式好多都差唔多
睇落真心似同一個人申請

同埋相似格式嘅EMAIL, 都係接近時間SEND出

格式

收皮喇 今日見你針對人用團體呢隻字黎咬就忍唔住笑

細路仔真係無知

團體/團隊係中介同倫敦金常用架

得啦
團體相, 團體賽, 都係中介
得你一個唔係, 煩撚到
常用常用常用, 唔撚係撈嗰行知嚟把撚呀?
你最威
冇爆料人點拎你唔同時期嘅相呀

講得好

但收到情報就係有人搵私家偵探查我攞料

而唔係乜報料

你當你自己咩水

講得好

而唔係乜報料

我想問你有乜係唔知嫁?

私家偵探
蔣狗一定見人著西裝就笑尻人做倫敦金
就連茶樓部長都係part time 倫敦金

講得好

而唔係乜報料

我想問你有乜係唔知嫁?

蔣囝係無所不知架清
你點解會知私家偵探?
你又搵咗?
睇完新料

想問最新呢單如果十分

最猛大概幾分

又多一個

又一隻

又多一個

咩人都係中介打手同倫敦金打手
我屌你老母成班戇尻

究竟你地平日點同蔣囝溝通?
睇完新料

想問最新呢單如果十分

最猛大概幾分

其實好多都唔猛, 醬囝咩料, 大家心知啦
我屌你老母成班戇尻

硬食

又多一個

又一隻

呢位手足話咁快就加入左大中介狗團

又多一個

個集團好大
我屌你老母成班戇尻

硬食

同啲特殊人士溝通要有耐性

又多一個

個集團好大

大到成個連登都係
【有人報料話被性騷擾】

我地唔公開個電話出嚟,因為WHATSAPP ICON係兩個女仔,佢地張相應該被借刀,所以無謂攪到人地。個女仔EMAIL名叫KANA HA(個EMAIL名就應該係假),喺FACEBOOK度搵到兩個人都有同一個名同ICON,其中一個嘅唯一一張相入面有疑似中介LUK WAI LIM嘅相,FACEBOOK LINK如下:

https://www.facebook.com/kana.ha.7140

而且,EMAIL都係一樣用標楷體同YAHOO MAIL(唔明點解有呢個模式)
我地想先確認佢身份係咪女仔,佢又咁急趕住報料,但又唔肯聽,一定要用WHATSAPP聯絡,所以我地最後就放棄。

另外,呢個EMAIL同高登仔十三么嗰封係同一晚SEND過嚟,兩者內容都係想獲得我地電話,所以我地都只係想有方法證明對方根本唔係女仔,但奈何對方唔肯。

EMAIL對話:

我地亦攞咗WHATSAPP ICON去問三位報料巴打(分別讀禮記同慕光)
慕光同學就話冇見過,但EMAIL 入面嘅女仔聲稱係慕光學生:

其中一位禮記同學話唔清楚:

其中一位禮記同學話有印象,但搵唔到FACEBOOK確認:

睇咗場戲 好似miss咗好多野
追返先

又多一個

個集團好大

大到成個連登都係

個個中介咁得閒上連登

又多一個

個集團好大

大到成個連登都係

個個中介咁得閒上連登

係囉,仲要個個中介有邀請碼有isp
我屌你老母成班戇尻

硬食

同啲特殊人士溝通要有耐性

係好耐性, 唔係真係講到忟
條友太文塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞