【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
點解反醬就一定係中介先

中間

又唔係話你,一話中介狗個撚個爭住割席

唔關我事就唔問得

你話我知點解先啦
蔣仔 我地起碼圖文聲都有 你就乜㭍都無 一味靠屈
蔣仔 係咪得頭4個數字所以你認唔出 使唔使我比多4個字你

你咪爆囉,我都想收133電話

仲有,唔怕同你講,我讀左柴灣ive一個月就因為medical question去左第二間ive啦

唔係應該叫medical problem咩
利申:非喇沙
又比醬囝同隻癲狗扯到變泥漿摔角

幾時有新料?

醬囝你話大把證據又幾時有?

關你撚事咩,你小學生黎架咋,做好功課先啦成copy做跟尾狗,你點出黎社會俾狗撚呀
醬囝, 你所謂有同學做證, 如果佢地真係有心想幫你,
洗撚你保護資料呀? 用個腦諗下啦

我鐘意保護,你吹咩

橫掂紀錄又係我手

你咪繼續揸住紀錄係手先囉
我仲有好多紀錄未cap 呀
點解反醬就一定係中介先

中間

唔關我事就唔問得

你話我知點解先啦

你唔關事就問得,我唔關事係咪可以唔答呀

仲有,唔怕同你講,我讀左柴灣ive一個月就因為medical question去左第二間ive啦

快手打錯

英文屎就認啦
雲狗失蹤
講左咁耐 人地中介狗就貼左咁多email證據
障囝有綜合帖反擊未
醬囝, 你所謂有同學做證, 如果佢地真係有心想幫你,
洗撚你保護資料呀? 用個腦諗下啦

我鐘意保護,你吹咩

橫掂紀錄又係我手

你咪繼續揸住紀錄係手先囉
我仲有好多紀錄未cap 呀

紀錄係可以整架

你笑多陣好啦

快手打錯

英文屎就認啦

你英文勁

攞u?

係咪有我攞u 證據
好驚呀
點解反醬就一定係中介先

中間

唔關我事就唔問得

你話我知點解先啦

你唔關事就問得,我唔關事係咪可以唔答呀

學到野
恭喜ching 你就做肥仔啦
唔同班被撚同中介狗玩住先

落去樂昌樓下火?
啱啱行去照鏡先知自己整過容黎
以前又幾柒喎
恭喜ching 你就做肥仔啦

點解蔣仔覺得佢D同學仔一定有上連登/高登
無記錯雲巴好似高登年代已經上緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞