【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
Thought process係晒度 我覺得雲手足懷疑合理🤔

醬囝懷疑(其實佢係肯定)人就得
人地懷疑就唔得

其實我嗰時無諗過原來醬囝係真係智障
應該中介都唔收佢
佢樣唔得 智力唔得 身材都唔得

講左可以收返

咁你叫雞果單野講左又可以收翻?
好人好者點會反醬吖
你條柒頭有種當面搞鳩人,擺上網捏造事實借輿論批鬥。比人揭穿左,唔道歉都算,就好心縮埋個龜頭潛水回歸現實,腳踏實地做人。網上光環好威咩?而家仲死不悔改,屢勸不善、盞繼續出醜人前。

其實你係咪on9

唔係又做乜要認?

你個網上光環消失左,而家比人當狗咁撚。善意嘅勸告唔聽無所謂,你嘅所作所為其他巴打有曬證據,只會繼續揭穿你個柒頭。脫離網絡,洗心革面做返個光明磊落嘅人
生到芝麻街咁都好意思話人似猩猩
兩邊都冇新野放?
圖文並茂有哂出處唔叫證據
醬囝單方面講嘅就叫證據

老實講我真係好想醬囝玩上法院
好想睇佢點樣出醜
講咁耐信封都見唔到半個
講講下41j單野蔣仔都無做過

係比人偷acc 開post
點解醬囝講咁多大話比人拆穿都可以面不紅氣不喘

死要面

無做又做乜要認

識admin果單?
上報果單?
醬囝又錄音機嚕
要求點中介狗人數

無做又做乜要認

識admin果單?
上報果單?

9up同計劃黎

Cid?
律師信?
話自己冇高登ac?

無做又做乜要認

識admin果單?
上報果單?

9up同計劃黎

Cid?
律師信?
話自己冇高登ac?

重有你果啲稍後公佈嘅證據?
又話會出標哥嘅電話記錄?
點解次次醬囝都係冇證冇據一張圖都冇
叫人點信你🤦🏻‍♂️
你點問?一個一個上門問?用屋企電話打?
所以又係咩記錄都冇🤦🏻‍♂️?

上次你話搵標哥個通話記錄比我地 你叫我地等
咁依家有未?

可能係飛鴿傳書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞