【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
終於有啲真係笑料

等蔣仔上水好耐 btw聽咗蔣仔唱歌未?
醬囝有咩實際損失
有咩名譽?
社會名人

到時咪知

好啊 我等你
唉 醬囝又開錄音機
醬囝有咩實際損失
有咩名譽?
社會名人

到時咪知

慘啦,蔣囝都叫社會名人啊
唉 醬囝又開錄音機

佢有邊個post唔開?
醬囝有咩實際損失
有咩名譽?
社會名人

到時咪知

慘啦,蔣囝都叫社會名人啊

係架 無佢無lihk
醬囝有咩實際損失
有咩名譽?
社會名人

到時咪知

醬囝係咪又計中計 話grey 馬撚係你啲朋友 叫佢地開個post扮得罪連登仔 等啲中介以為可以報復

現代猩猩

有邊個同學嚟,好心你就唔好咁記仇啦,俾人針咗咁多年你都覺得唔係自己問題嚟嘅,咁樣唔得架

現代猩猩

舊同學rip
想知醬仔會唔會del晒自己啲record扮冇事

現代猩猩

有邊個同學嚟,好心你就唔好咁記仇啦,俾人針咗咁多年你都覺得唔係自己問題嚟嘅,咁樣唔得架

每日都唔同人
醬囝有咩實際損失
有咩名譽?
社會名人

到時咪知

醬囝係咪又計中計 話grey 馬撚係你啲朋友 叫佢地開個post扮得罪連登仔 等啲中介以為可以報復

叫雞 sor

現代猩猩

舊同學rip

支持

佢會直接唔認

Del完就等於人哋手機無record

現代猩猩

阿豬阿狗都係我舊同學,有無新意?

你起到我底未

現代猩猩

慘啦,舊同學都唔認啊而家,屈完人就算

現代猩猩

舊同學啲common fd啩

現代猩猩

舊同學啲common fd啩

仲慘,唔識嘅都俾人擺上枱硬砌生豬肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞